Peníze a manželství

Peníze a manželství https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/10797/penize-a-manzelstvi-10797.jpg 3 3 2

Známý český psycholog PhDr. Tomáš Novák se zabývá konflikty v manželství souvisejícími s penězi, výdělkem a životním stylem, který vyžaduje vysoký příjem. Knihu věnuje především široké veřejnosti a postihuje všechny souvislosti mezi partnerským vztahem a financemi. Vedle psychologické části čtenáři jistě ocení i část právnickou, která obsahuje například i seznámení s obsahem předmanželské smlouvy. Nezapomíná však ani na otázky výživného dětem podnikatelů ve ztrátě, otázky výživného za trvání manželství a podobně.... celý text

Přidat komentář

1v8na
07.10.2015 4 z 5

Kniha je velmi poučná, dává cenné rady, rozebírá partnerské/manželské vztahy versus peníze a finanční situaci rodiny. Jsou zde i testy a možnosti dozvědět ses, jaký náhled máme mít na finance. Velmi se mi líbila a rozšířila moje obzory.

vesirena
17.02.2012 4 z 5

Praktická příručka pro manžele, kteří jsou spolu méně jak 20 let...no řekla bych, že pak už ji nebudou potřebovat...ale?

V knize je probrána otázka peněz a to nejen při soužití, ale i po rozvodu...a co mě zaujalo i otázka hospodaření s penězi, případně vedení "účetnictví " a jak z muže peníze vydolovat, když je to skrblík... no v dnešní době to již takový problém není, protože ženy již mají svá konta....ale, co když je pak žena na mateřské a stane se finančně závislou na partnerovi?
No prostě kniha, která by měla být na nočním stolku všech mladých párů- nebo aspoň jejich něžných poloviček.


Štítky knihy

verbální (slovní) komunikace výživné

Autoři knihy

Tomáš Novák
česká, 1946 - 2021

Kniha Peníze a manželství je v

Přečtených4x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x