Penis monology

Penis monology https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/257885/mid_penis-monology-257885.jpg 3 8 2

„Co by ženy měly vědět, ale muži nechtějí říkat.“ Provokativní text odhalující mužskou chloubu i s příslušenstvím. Odtabuizovává nejintimnější témata aneb Kam by šel váš penis, kdyby se mohl na chvíli utrhnout? Co by váš penis nechtěl vidět, kdyby se v pochvě rozsvítilo? Penis monology je pánská odpověď z Evropy na Vagína monology Eve Enslerové, zpracovaná na podestě výpovědí mužů schopných podat nečekaná svědectví „o něm“, mužské sexualitě i androgenním vztahu k ženám. Přesněji řečeno; o těle obtěžkaném koženým přívěskem a prokleté parádě mezi nohama. Poeticky psaný text je přesně takový, jaký má být; zaujme, potěší a neuráží. Za přispění textů od známých osobností kniha boří snad poslední existující tabu. Autoři dokazují, že penis umí být otevřenější než cokoli jiného.... celý text

Přidat komentář

witiko
29.01.2018 5 z 5

Velice inteligentní a vtipné (i když místy i hořké) čtení o těch nejniternějších zkušenostech a prožitcích toho, co to obnáší být mužem a celý život se nechat vést tou mocnou a přitom tak zranitelnou virgulí... Nejen pro muže, kteří si chtějí lépe porozumět, ale i pro ženy, které chtějí lépe rozumět mužům a aspoň chvilku se ocitnout v jejich kůži. Ze všech citátů hodných zapamatování vybírám např. "Ejakulace je antikorozní nátěr duševní konstrukce" :-)

GepardLady
13.07.2015 4 z 5

Knížku jsem dostala a zprvu nevěděla, co si o ní myslet. Byla jsem ale ujištěna, že nejde o žádnou pornografii, že se nemusím bát. A skutečně - jde o inteligentní, místy až poetické čtení, které obsahuje všechno - humorem a nadsázkou počínaje, až po snahu nalézt odpovědi na závažné společenské otázky. Co to všechno má společného s mužským pohlavním orgánem? Nu, přečtěte si, pochopíte :-)