Peklo na zemi

Peklo na zemi https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/441131/bmid_peklo-na-zemi-ep3-441131.jpeg 4 3 2

Co se stane, když se vyhoštěný Démon dostane do našeho hlavního města, kde je přinucený odpykávat si svůj trest za nezřízené chování, nedostatek respektu a pokory? Co se stane, když se potká s mladou ženou bojující s vlastními démony minulosti? Čiré Zlo tak na vlastní kůži pocítí, jaké to je, potýkat se s vlastní lidskostí, mít srdce a cítit bolest, jaké to je, milovat. Je to pro něj doslova Peklo na zemi a kdo ví, zda se s tím dokáže vyrovnat.... celý text

Přidat komentář

rakosnicek333
08.02.2021 3 z 5

Začátek knihy bavil, romantika byla příjemná, ale cca kolem 70% to začalo drhnout. Například scéna na dece. Abaddon leží na zádech, Marie ho políbí a následně si ji přitáhne ještě víc pod sebe...jak se pod něj dostala? A co mi vadilo úplně nejvíc, ať už jde o sex nebo Abaddonův boj s vlastní podstatou - opsat to v jedné, dvou větách. No já nevím. Ten vnitřní boj je v podstatě to nejpodstatnější z celé knihy, ale vlastně se o tom dozvíme z konverzace úplně někoho jiného. A kromě toho že to rozdýchával na čtyřech a pak dlouho spal o tom nevíme v podstatě nic. Prostě se to stalo. Hmmm.
Ten úplný konec by mi až tak nevadil, kdyby se autorka vyhla těm moralitám...ale vážně by přijal Abaddon Boa tak klidně a v pohodě a jen si sním potřásl rukou?! A ta kavárna, ta mi k němu taky nesedí, prostě by se vrátil do hor, to je bez debat.
A rozhodně by konec knihy potřeboval opravit překlepy, protože tolik chybějících písmen ve slovech to je na mě trošku moc!

Jeninas
19.05.2020 4 z 5

Na začátku jsem se hodně nasmála. Abaddon je démonský workoholik a je za to potrestán pobytem mezi lidmi. Jeho sžívání s novým tělem bylo k popukání. Setkává se s vyšinutou majitelkou kavárny trpící fóbií a snaží se vyrovnat s maglajzem, který to vyvolává v jeho hlavě, což byla spíše nuda. Postupně se přelila v pohádku a tu občas potřebuje každý. Autorka píše dobře, jen by tomu prospěly propracovanější dialogy (které často nikam nevedou), akce (Mariina častá smůla na otravné chlapy působí těžko uvěřitelně) i background (co třeba její rodiče?) a taky pořádná korektura, ale není to nijak tragické. Za mě milá prvoplánová romanťárna odehrávající se v mé milované Praze - takové si užívám. Ale epilog mě přizabil (i když oceňuji tu odvahu) a jeho úplný závěr se mi k Petrovi nehodil. Když už, žil by v Jeseníkách ;)


Autorovy další knížky

2020  73%Peklo na zemi
2021  77%V zajetí minulosti
2020  63%Divoké srdce severu

Kniha Peklo na zemi je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě4x
Knihotéce37x
Chystám se číst10x
Chci si koupit7x