Pekelný flirt

Pekelný flirt https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85062/pekelny-flirt-85062.jpg 3 60 11

Román pro dívky. Tony je šíleně zamilovaná.Ještě nikdy nepotkala člověka, který by ji tak okouzlil. Pro Valleho by udělala všechno na světě - a také mu to chce dokázat. Malá zkouška odvahy se však vymkne její kontrole a Tony se dostává na hranici svých sil. Ale to je teprve začátek. Valleova minulost skrývá temné tajemství, jež ohrozí život nejen Tony.... celý text

Thrillery Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Víkend
Originální název:

Höllenflirt , 2009


více info...

Přidat komentář

sarah7586
09.04.2021 3 z 5

Je to příjemný dívčí román s trochou detektivního vzrušen. Vše se točí kolem satanismu a symboliky, což dodává na atmosféře tajemna. Je čtivá a postupný rychlý spád událostí je ku prospěchu. Young adults.
__
Tony je mladá slečna, která se zamiluje do tajemného mladíka Valleho. Malá zkouška odvahy a oddanosti se však vymyká kontrole. Něco je špatně. Tony musí postupně odkrýt všechna temná a hrůzná tajemství.

LuCyMcLy
05.05.2017 3 z 5

Pekelný flirt byla úplně průměrná knížka s detektivní zápletkou, satanistickými motivy, zamilovanou dívkou a klukem s tajemnou minulostí. Mladá dívka jménem Tony, hrající v punkové kapele, se zamiluje do tajnůstkářského kluka Valla, o kterém vlastně vůbec nic neví. Tony samotná mi moc sympatická nebyla, byla velmi zbrklá a svým vkusem na hudbu, stylem oblékání ani chovaním si mě moc nezískala. Obecně jsem si v knížce neoblíbila nikoho, krom Toniny sestry a Valla, které mi přišel v celku jako férový kluk. Vall se ale později přizná, že uctívá satana a po Tony chce, aby se k němu přidala. Ta se do toho postupem času pořádně zamotá a zajde to tak daleko, že jí půjde o život, a nejen jí.
Musím uznat, že navzdory tak klišoidnímu tématu, mě kniha chytla už od samého začátku a četla se poměrně rychle. Z rozuzlení zápletky jsem nijak šokovaná nebyla, přesto si myslím, že dobrý nápad autorka rozhodně měla.
Byla to dobrá oddychovka, ale pokud si knížku chystáte přečíst, nic světoborného ani skvělého nečekejte.


MíšaK.
01.05.2017 4 z 5

Skvělá knížka s originálním námětem. Myslím, že by nevadilo, kdyby byla více propracovaná. Byla tajemná, napínavá, jak se vše odhalovalo postupně. Není to, co běžně čtu, ale o to více překvapila.

Mišule_11
17.09.2016 3 z 5

Svým způsobem nebyla špatná, ale občas něco postrádala a nebylo to ono! :)

Baraliska
31.07.2016 1 z 5

Tato kniha se mi vůbec nelíbila. Neříkám, že je to odpad, ale mě se prostě nelíbila. Je to moje nejneoblíbenější knížka, kterou jsem četla.

Michelle.1995
18.02.2016 4 z 5

Kniha se mi fakt líbila, měla zajímavý námět, který mě velmi překvapil. Takovou zápletku jsem vážně nečekala. Ale bylo to o to tajemnější a napínavější, i ten hlavní záporák mě překvapil. Stejně jako Tony, i mně to vše dávalo smysl až zpětně :D Možná bych se nezlobila, kdyby byla kniha trochu obsáhlejší a byly zde více rozvedené třeba pasáže o tom bratrovi, to mi přišlo málo vysvětlené. A taky ten konec byl moc rychlý. Ale jinak moc pěkná kniha :)

Anoell
19.11.2015 3 z 5

Tuhle knihu jsem četla kdysi dávno (dobře, vyšla v roce 2011, takže to zase tak dávno být nemůže, ale relativně k mému věku to pro mě dlouhá doba je) a pamatovala jsem si z ní pár útržků a především to, že se mi tehdy moc líbila. Tuhle, kdy jsem opět navštívila prostory knihovny, jsem si ji hned půjčila a přelouskala. A už to nebyla taková paráda jako onehdy. Tak nějak jsem už tušila, jak to skončí (což ovšem není chyba knihy), a první polovina byla jednoduše... nudná. Druhá polovina už byla o poznání lepší, ale dnes bych byla radši, kdyby to bylo víc... Temné. Jestli mě chápete. (A jen tak mimochodem - anglická slovíčka bych zcela vypustila, bylo by to lepší.)

PriMula
07.07.2014 3 z 5

Né že by se mi kniha úplně nelíbila, ale nebyla nic moc. Prvních sto stránek bylo otřesných. Zbylé stránky byly lepší, dokonce někdy i napínavé. Od knihy jsem nic moc neočekávala, takže nejsem ani zklamaná. :)

novakovaterka22
30.06.2014 4 z 5

Tahle kniha mě vážně vzala. Přečetla jsem jí za 2 dny což, u mě není obvyklý :D. Zavedla mě do vztahu satanisty a půvabné dívky Tony. Musím říci, že jsem po téhle knížce hmátla v knihovně a nic moc jsem od ní neočekávala. Ale příjemně mě překvapila hrozně jsem se vžila do děje. Nebylo pro mě možné pomalu jí odložit a hltala jsem každou část příběhu :). Vřele doporučuji styl autorky mě překvapil a příjemně osvětlil situaci věření ve zlého boha :). Postoj Valleho mě zpočátku trochu děsil, ale když jsem se dozvěděla čím je musela jsem číst dál . :D Dávám proto 4 hvězdičky, protože jednu odečítám kvůli nudnému konci od kterého jsem čekala více, ale jsem příjemně nadšená :)

Simona99
01.02.2014 4 z 5

Celkem fajn knížka, docela i napínavá.

johisa
30.01.2013 3 z 5

Taková oddechová pauza. Nepotěší, ale ani neurazí.

Štítky knihy

thrillery dívčí romány

Autorovy knížky

Beatrix Gurian
německá, 1961
2011  64%Pekelný flirt

Kniha Pekelný flirt je v

Přečtených86x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených8x
Knihotéce23x
Chystám se číst11x
Chci si koupit1x