Partnerství? Každodenní blázinec

Partnerství? Každodenní blázinec https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182687/mid_partnerstvi-kazdodenni-blazinec-B18-182687.jpg 4 8 4

To, že jsou muži a ženy jsou odlišní, to víme. Ale jak se tyto rozdíly odráží v každodenním životě? Co si myslí muž, co si žena opravdu myslí o dětech, fotbalu a sexu v přírodě?

Literatura naučná Rodina
Vydáno: , Anag
Originální název:

Der ganz alltägliche Beziehungswahnsinn , 2007


více info...

Přidat komentář

Lily101
23.10.2021 4 z 5

Skvělý koncept knihy, jaký snad nemá obdoby (každá tuším pravá strana z pohledu ženy, levá z pohledu muže). Nemusí se zákonitě číst hůře, ale musíte si “zvyknout”(nic hrozného).

Hvězdičku ubírám za pasáže, které dle mého nebyly jednoznačně pravdivé (muž je takový, žena onaká) a za odbočování od tématu, takže čtenář dostal jen jeden úhel pohledu a druhý kvůli (možná záměrnému odbočení jednoho z píšících) již nikoliv.

Celkově je kniha humorná, ale i podnětná a pro ty, kteří se chtějí obohatit ve smyslu vidět i druhý pohled na věc (či jen nahlédnout do toho, jak opačné pohlaví přemýšlí), je to rozhodně dobrá volba!

Fourgirl
25.12.2020 5 z 5

Velmi vtipná čtivá kniha. Doporučuju. Kniha se akorát hůře četla kvůli půlení na mužské a ženské uvažování, po chvíli si jde ale zvyknout.


Olous1
30.09.2017 4 z 5

Pěkně se četla, nad některými pasážemi jsem se o zasmála.

janulka1310
23.04.2016 4 z 5

Knihy od Pierrea Franckha znám, proto jsem byla zvědavá na tuhle knížku, kterou napsal se svou ženou. Je to vtipné vyprávění na různá témata z pohledu ženy (levé strany) a z pohledu muže (pravé strany). U některých pasáží jsem se opravdu nasmála, protože situace byly popsány úplně přesně, proste ze života... Nejvíce se mi líbila kapitola Damské prádýlko, kterou vyprávěla Michaela. Je to milé, pohodové čtení jak pro muže, tak pro ženu. A ještě se mi líbilo to, že po dočtení knihy jsem zjistila, že Michaela je původem Češka:)

Autoři knihy

Pierre Franckh
německá, 1953
Michaela Merten
německá, 1964

Kniha Partnerství? Každodenní blázinec je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě4x
Knihotéce5x
Chystám se číst11x
Chci si koupit9x