Papírový dům: Akademie

Papírový dům: Akademie https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494645/bmid_papirovy-dum-akademie-3dz-494645.jpg 3 7 3

Papírový dům Akademie je úniková kniha, která vás úplně pohltí. Vznikla na motivy známého seriálu Netflixu. Jeden šokující inzerát v jednom z nejčtenějších deníků a celá země nemluví o ničem jiném. Sociální sítě jsou zahlceny, celý národ je na nohou. Profesor, vůdce nejslavnějšího gangu lupičů v zemi, je na lovu a hledá nové členy. Adepti se můžou zúčastnit speciálního výběrového řízení na místě zvaném Akademie. Ovšem, malý detail, nikdo neví, kde se to místo nachází. Pouze ti, kteří Akademii vypátrají, si můžou změřit síly a v sérii zkoušek se pokusit o úspěch. Zkoušky vymysleli Tokio, Rio, Denver a ostatní členové gangu. Získat své místo ve skupině mohou jen ti nejlepší z nejlepších. Jen ten, kdo má odvahu a ví, co chce, dokáže všechno vsadit na jednu kartu. Jsi jeden z nich? Tik tak, tik tak, čas už běží, musíš si pospíšit! V řešení úkolů ti pomůžou klíče, které najdeš na samostatných kartách uložených v papírové kapse na konci únikové knihy Papírový dům Akademie. Na co čekáš? Je nejvyšší čas začít!... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Záhady

Vydáno: , Jan Vašut (Vašut)
Originální název:

La Casa De Papel: La Academia Escape Book , 2021


více info...

mondulinecka
mondulinecka
07.01.2024 2 z 5

Tak tohle bylo opravdu zklamání. První kniha mě bavila mnohem víc a s par napovedami jsem si s tím hravě poradila. U této jsem bez nápovědy dala 2 kobky a vsimla jsem si, ze minimálně u Tokio šlo poskladat několika způsoby, takže najít odpověď bylo vcelku nemožné. To same finální hádanka, tam mi místo jedny věty vyšla 1 popsána stránka. Tak nevim, jestli jsem jenom tak blba, nebo někde soudruzi v ndr udělali chybu :-/ papírový dům fakt miluju, ale pokud bude další kniha, asi si hodně rozmyslim, zda si ji poridim.

Angelika92
Angelika92
11.07.2023 2 z 5

Kniha je pro ty, kteří mají rádi únikové knihy a jsou fanoušky tohoto seriálu. Mě únikové knihy nic neříkají, ale zpracování knihy je pěkné. I za mě je tam mnoho textu.


Dean Winchester
Dean Winchester
30.07.2022 1 z 5

Knížku jsme koupili jako fanoušci La Casa, je to ale ve výsledku docela blbost. Spousta textu a téměř nulová zábava. Jako zpestření ale zajímavé.

Autoři knihy

Ivan Tapia
španělská
Montse Linde
španělská

Kniha Papírový dům: Akademie je v

Právě čtených1x
Přečtených8x
Čtenářské výzvě5x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x
Chci si koupit4x