Pohledný horal

Pohledný horal https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418159/pohledny-horalfW524g-51K-.jpg 4 27 6

Pánové Vysočiny série

1. díl >

Když chudá léčitelka Akira Ayresová nalezne na bitevním poli nedaleko svého domova v Dunkeldu statného Skota s kulkou v noze, nerozpakuje se a podnikne všechno, co je v jejích silách, aby mu zachránila život; i když to znamená uprchnout s ním přes Vysočinu obklíčenou anglickými vojáky v červených kabátech, aby mu mohla ošetřovat rány. Zraněný Skot ví, že pokud Akira zjistí, že on je vévoda z Gordonu, po němž jdou červené kabáty, oba přijdou v mžiku o život. Jediný způsob, jak zajistit dívce bezpečí, je mít ji dnem i nocí u sebe. Avšak čím víc času s ní tráví, tím těžší se pro něj stává pomyšlení, že ji má nechat odejít. Navzdory všem rozdílům v jejich původu, navzdory nebezpečí – postaví se tváří v tvář samotné smrti, aby se dívka stala jeho...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

The Highland Duke , 2017


více info...

Přidat komentář

Tamirai
18.04.2024 4 z 5

Bolo to super. Milo ma to prekvapilo. Krásny a aj dobrodružný, historický príbeh o láske, ceste domov, prežití. Láska je tu popísaná tak pekne, pocity hrdinov, ich vzájomná túžba, ale nielen tá fyzická, ale skutočne to bolo napísané pekne, s citom a o tom prepojení dvoch duší, bez rozdieľu na nejaké vymyslené postavenie v spoločnosti… Čítanie som si užila a samú ma prekvapilo, že som knihu dosť rýchlo prečítala. Bola to pohoda a nedalo sa mi odtrhnúť. Pokiaľ išlo o nejakú tú erotiku, nebolo jej tam mnobo, čo mi vyhovovalo, ale zároveň ak tam bola, dotvorilo to vzťah hrdinov medzi sebou a tak by to malo byť, také príbehy mám rada.

miruska1
22.08.2023 3 z 5

Pohádka. Chvílemi mi přišel překlad nějaký divný, působilo to rušivě. Nebylo to špatné , ale vše zajímavé se odehrálo v posledních cca 10 kapitolách. Zbytek příběhu se tak nějak vlekl......


rampapa
14.06.2022 5 z 5

Nádherný příběh o Skotech. Miluju historické romány. Tahle knížka se mi moc líbila a velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

mariva
30.03.2020 4 z 5

Příjemný romantický příběh ze skotské Vysočiny. Možná tentokrát trochu víc přeslazený a hodně nereálný, ale jako odpočinková četba to bylo hezké čtení.

-Sinéad-
29.11.2019 5 z 5

Moje první setkání s touto autorkou a musím říct, že kniha se četla dobře, vyhovoval mi autorčin styl psaní a celkově jsem s knihou byla spokojená.

OntkovaK
12.09.2019

Preklad ma trochu sklamal.Niektore vyrazy by tam nemali byt.Pochybujem,ze v tej dobe pozivali prirovnanie pubertak a slovo kokot mohla prekladatelka nahradit inym.Vyraz Romovia sa zacal pozivat len nedavno.Dufam,ze dalsi preklad bude lepsi.

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Amy Jarecki
americká, 1961
2018  79%Neústupný horal
2019  79%Pohledný horal
2018  76%Udatný horal
2021  66%Lady a velitel

Kniha Pohledný horal je v

Přečtených39x
Doporučených1x
Knihotéce60x
Chystám se číst9x
Chci si koupit5x