Pan trenér

Pan trenér https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371191/bmid_pan-trener-Ge4-371191.jpg 5 3 3

Sportovci se bez nich neobejdou. Stávají často mírně opodál, ale právě oni bývají důležitým článkem na ceste ke sportovnímu úspěchu. Většinou sbírá slávu a bere medaili sportovec nebo tým, ale na ně zpravidla nezbyde. Trenéři. Provázejí sportovce jeho kariérou, zažívají s ním pozitivní i negativní okamžiky. Jejich duše žije sportem od prvních životních krůčků až do pokročilého věku. Sport se pro ně stal vášní na celý život. V knize Pan trenér představujeme dvacet trenérských legend českého sportu, které byly uvedeny do Síně slávy Unie profesionálních trenéru Českého olympijského výboru. Trenérské osobnosti provázejí silné životní i sportovní příběhy, které se mohou stát inspirací.... celý text

Přidat komentář

draka
25.02.2022 5 z 5

Stručně, ale výstižně zachycené vzpomínky za úspěšnou kariérou trenérů v různých sportovních odvětví, které jsou doplněné zvláště zajímavými postřehy jejich kolegů a svěřenců. Čtení, které se mně líbilo a bavilo.

vlastimil577
05.02.2019 5 z 5

Taky jsem sportoval a dodnes se kolem sportu motám a proto chci říct že je to velká zátěž a musí to hlavně bavit !! Co se týká knihy tak mě bavila.


Pepa0216
09.10.2018 4 z 5

Výborná kniha o trenérech. Je tam i velká motivace že pokud človĕk dĕlá nĕco na maximum tak poté sklízí úspĕchy. Téma dopingu není vynecháno, ale logicky se k tomu nikdo nepřizná ikdyž to tehdy byl státem řízený doping bĕžný. Jedna hvĕzda dolu za počet stran, téma by si zasloužilo lepší a delší zpracování.