Pagáč jóga - Jógové desatero našima očima

Pagáč jóga - Jógové desatero našima očima https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467375/bmid_pagac-joga-jogove-desatero-nasima-o-43p-467375.jpg 4 16 4

Jogínské desatero pro život. Cílem jógy není dostat se do co nejnáročnější pozice a v ní pak vypadat dobře – jde především o hledání vlastní cesty a harmonického vztahu k existenci. Herečka Patricie Pagáčová vás spolu se svojí švagrovou, lektorkou jógy Bárou Pagáčovou, provedou jamy a nijamy: desaterem jógových pravidel pro život. Odlehčete s nimi svoji mysl a najděte v józe cestu za pozitivnějším přístupem k sobě a ke svému okolí!... celý text

Přidat komentář

Awča
22.03.2023 5 z 5

Na knihu jsem se moc těšila, začala jsem ji číst už v tramvaji :-)
Obě autorky mají velmi optimistický pohled na svět a jejich postoj k józe je mi blízký.
Pěkně ilustrace i fotky, za mě velká spokojenost.

Marfulka007
18.11.2021 4 z 5

Já se přidávám na stranu těch, kterým se kniha líbí. Dostala jsem od ní zhruba to, co jsem očekávala a jsem spokojená. Pro začátečníky, kteří s jógou začínají a nebo se chtějí dát do cvičení úplně super - základní jógové pozice s vysvětlením a nakonec celá sestava, to se hodí. Komentáře od Barbory a její pohled na jógu se mi líbil moc a vyprávění od Patricie, vzhledem k tomu, že je mi svou sebeprezentací a vystupováním sympatická, také.


Mrs.Depp
31.05.2021 5 z 5

A mě se to líbilo. Já mám Patricii i její přístup k životu moc ráda a vždy se od ní ráda nechám inspirovat. Patricie i Barča skvěle shrnuly pozitivní myšlení a přístup, který kdybychom si všichni osvojili, bylo by u nás v republice lépe. Mám pocit, že spousta lidí u nás je hrozně negativních a úplně bezdůvodně, neustále kritizují všechno a všechny kolem sebe, což můžeme vidět právě na sociálních sítích. Určitě se ke knize budu mnohokrát vracet i když pro někoho to může být odpad, pro mě je to skvělá příručka pozitivního myšlení, kterou možná ocení spíše fanoušci Patricie, ale i tak je to super a klidně bych brala další díl.

tomas0970
31.05.2021 odpad!

Zhovadilost, nad kterou mi opravdu zůstává rozum stát. Nevidím jediný důvod, proč by tato kniha měla existovat stejně jako její autorka s věčnou absencí kreativity, soudnosti. Paní Pagáčová, měla by jste se společně se svojí literaturou a epizodními rolemi chytnout za tu své přemotivované končetiny a odevzdat občanský průkaz.

S přáním lepšího čtení pro všechny. Až na vás, paní P.

Štítky knihy

jóga

Autoři knihy

Kniha Pagáč jóga - Jógové desatero našima očima je v

Přečtených19x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce21x
Chystám se číst9x
Chci si koupit4x