Ohnivá řeka

Ohnivá řeka https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15677/bmid_ohniva-reka-sB7-15677.jpg 4 29 3

Třiadvacetiletý Kenneth Wilding se vrací domů do Anglie z vítězného vojenského tažení, které skončilo porážkou Napoleona u Waterloo. Své panství nachází v žalostném stavu a před bankrotem ho může ochránit jen zázrak. Ten se nečekaně dostaví v podobě lorda Bowdena. Lord Wildingovi umožní, aby si panství udržel, ale na oplátku od něj požaduje splnění jistého úkolu. Kenneth má proniknout jako tajemník do domu slavného malíře sira Anthonyho Sestina a usvědčit ho z vraždy. Kennethovi se ovšem v domácnosti sira Anthonyho zalíbí- tím spíš, že pozná jeho dceru Rebeku…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

River of fire , 1998


více info...

Přidat komentář

Ivetaa
18.01.2018 2 z 5

Od autorky jsem přelouskala téměř všechno, ale tady jsem se vyloženě nudila. Děj a konec byly snadno předvídatelné.

LilianaFalcon
28.09.2017 5 z 5

Moc povedene :-) Rebeka i Kenneth byly dobre zvolene postavy a malirstvi, ktere je spojovalo knize propujcilo trochu jineho ducha. Vysetrovani smrti Helen pak byla takova mala tresinka na dortu.


havrmoni
03.11.2016 4 z 5

Ze začátku mu to přišlo zdlouhavé a měla jsem pocit,že bych se klidně obešla bez cca třetiny knihy. No a pak jsem zjistila,že neobešla. Celé to tvoří pěkný příběh a vše do sebe zapadá. Objevujì se tu postavy a rodina,které se pohybujì kolem Amy-Alex,hrdinky z knihy Nevěsta na prodej. Jen jsou asi tak o 10 let mladší. Je tu kniha označena jako 6.díl,škoda,že jich není více.