Posedlost

Posedlost https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184149/bmid_posedlost-v8q-184149.jpg 4 152 25

Po nevydařeném manželství a roce přešlapování na místě se Cait Douglassová konečně rozhodne odhodit zábrany a začne žít naplno. Rozhodně však není připravená na to, že během jediného večera jí do cesty vstoupí dva přitažliví muži: zpěvák, kytarista a rozený džentlmen Gordon Benjamin, a drsný, živočišný barový vyhazovač Duke. Cait neví, koho si má vybrat – ani jak dramatické důsledky bude její volba mít. V souboji dobra a zla zřetelně vítězí tým padlých andělů, avšak Jim Heron, nedobrovolný spasitel lidstva, nečekaně zariskuje a vítězství z minulého kola věnuje své ďábelské protivnici Devině, která na oplátku propustí z pekelné studny duši nevinné Sissy Bartenové. Jim nemyslí na nic jiného než na Sissy a její bezpečí, zanedbává své povinnosti i soupeření o další duši. Jeho pochybení má nepředvídatelnou, katastrofální odezvu…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Possesion , 2013


více info...

Přidat komentář

petulik330
21.12.2023 4 z 5

Ke knize jsem se opět vrátila. Mám s ní stejný pocit jako minule. Jim si zahrával z ohněm. Měl dvě tváře, jednu milou, to byla ta, která zachránila Sissi a ta druhá zlá. Tu ukazuje většinou celému světu.
Když se člověk nad touto sérií zamyslí, zjistí, že je to tak i ve skutečném životě. Zlo bojuje z dobrem. Zamozrejme tu nejsou andělé a podobně. Potkat takového anděla jako je Jim. Byla bych ráda :-)

Charmedka
08.10.2023 3 z 5

Bitva se chýlí ke konci, čtenář očekává hromadu akce a napětí a přitom se bohužel za mě jedná o neslabší díl, já si vlastně ani pořádně nepamatuji, o čem byl. Postavy nudné, nezajímavé a vývoj téměř nula. Zajímavé je pak možná až rozuzlení, to určitě nikdo nečekal, ale jinak kniha nenadchne, málo emocí, málo všeho.


nai.ivka
06.05.2023 2 z 5

Šmarjá, tady snad navršila všechna možná klišé. Třepu hlavou, aby se mi vyčistila, nejde se ani usmívat až mě rozbolí tváře. Prý tuhle hru mohou hrát dva, no dobře, třeba se to zlepší a tak si skousnu dolní ret a jdu na další kapitolu.

mia.com
09.12.2022 4 z 5

Me tahle serie bavi, takze za me zase fajny dil a tesim se na finale :).

petraj30
04.04.2022 3 z 5

Možný spoiler:
Nebylo to vyloženě špatné, ale očekávala jsem o kousek víc. Předně proto, že Sissy dostala celkem důležitou roli, ale ještě nedostala příliš velký prostor k projevu.
Všechny povinnosti zůstávají ležet na Jimovi a Adrianovi. Jejich nadřízení jim podle mě moc nepomáhají a ta poslední událost.... Nigel se zachoval jako srab. A to má být rovnováha sil? Zlo má tedy podle všeho větší šanci na úspěch.
No teď mě čeká závěrečný díl, tak třeba se stane zázrak....

Heri76
12.09.2021 3 z 5

Cait Douglass, Gordon Benjamin a barový vyhazovač Duke, zajímavý trojúhelník. Nicméně tento příběh mě nebavil až tak, jak bych čekala.
Devina mi leze na nervy a zároveň mě baví. Musím se ale přiznat, že jsem některé pasáže s ní přelítla jen očima a nečetla do podrobností.
i když řadím mezi ty horší díly, zase to nebylo tak špatné. Jenomže se neubráním srovnání s Bratrstvem a v tom budou Padlí andělé vždy pokulhávat. I Odkaz černé dýky je o chlup lepší.

havrmoni
06.07.2021 4 z 5

Tak jako jo jsou tam taková hluchá místa, ale jinak dobrý. Tahle dvojice, jejich jiskření a ta přitažlivost, to bylo ze všech dosavadních dílů nejhezčí. Jinak tomu boji nějak přestávám rozumět nějak mi přestal dávat smysl tak jako chování andělů.

petulik330
15.02.2021 4 z 5

V tomto díle spasitel lidstva Jim daruje své vítězství soupeřce, aby vysvobodil z jejího držení nevinnou duši mladičké Sissy, kterou zavraždila.
Tímto činem mě Jim velmi překvapil. Nejsem si však jistá jestli pozitivně nebo naopak. Na jednu stranu je to hezké od něj, ale na druhou stranu, co by se stalo kdyby v dalších kolech nevyhrál a zrovna tato duše byla rozhodující? Kvůli jedné duši riskovat duše všech na celém světě se mi nezdá zrovna fér.

MonaLisa42
07.10.2020 3 z 5

Mám na tuto knihu velice rozporuplný názor...
Začátek je úžasný, hodně čtivý a tajemný. Byla jsem nadšená, že se konečně nejedná jen o mužskou duši, ale o ženskou - jak je vidět, tak jsem byla trochu vedle :-P Série stále umí překvapit. Postupné poznávání hrdinů a jejich tajemství z minulosti je fantastické. :-)
Bohužel prostředek knihy byl velikým zklamáním, děj mě nudil a postavy mi nebyly tolik sympatické. Musím také přiznat, že mi chybí hrdinové z minulých dílů. Ráda bych věděla, jak to s nimi pokračuje (přece není možné, aby zničeho nic 'žili šťastně až navěky'). :-(
V této knize se ani tolik neřešil boj dobra a zla, jako spíš vztahy a sex. Nigel mě svým rozhodnutím překvapil a Cait mi svou spořádaností přišla až bláznivá -ale přitom zajímavá-. Duke v knize neměl mnoho prostoru. Vteřinové propojení s Bratrstvem, pomocí Xhex, mě moc bavilo :-) Děkuji!!!

Vendulik
20.03.2020 4 z 5

Zajímavá kniha. Jsem zvědává, jak to celé dopadne. Aurtorka píše velmi čtivě.

TomuVer
07.01.2020 5 z 5

Nigel bol vždy zvláštny ,ale to čo spravil v tomto kole ma veľmi prekvapilo a som zvedavá,čo s tým spraví stvoriteľ. Jim má prvýkrát sklamal a to nie prehrou ale jeho správaním. Chápem jeho zmätok okolo Sissi,ale v tomto kole bol obzvlášť zaslepený. Sissi je chytrá a páči sa mi s Adrianom ako "kamarátstke duo", Adrian urobil veľký posun od predchádzajúcich kôl a veľmi mu prajem ,aby sa mu vrátil Edie. Bonus na záver : Sissi pekné naložila Jimovi, veď mala začo...

LadyHip
17.05.2018 4 z 5

Tenhle díl se povedl. I když jsem měla místy pocit, že to autorka schválně natahuje. Ale i tak fajn, jsem sakra zvědavá, jak to dopadne...

Adriana21
27.11.2017 5 z 5

Páni, tak to bylo zase něco :)
No, už mě čeká jen poslední díl...

angelbooks
23.06.2017 5 z 5

Úžasná kniha - jedním slovem BOMBA!
Nedokázala jsem se od ní odtrhnout.
Doporučuji :).

Beruška80
06.06.2017 5 z 5

Krásně se to četlo...nemám co vytknout!

zuzana1995
05.05.2017 5 z 5

super čtení... doufám, že Devina dostane konečně za uši....

kuki
17.06.2016

Jsem nadšená touto sérii Padlých Andělů....těším se na další díly

Turquoise
30.12.2014 1 z 5

Na to, že J. R. Ward je jedna z mých nejoblíbenějších spisovatelek, musím bohužel říct, že tento díl Padlých andělů se mi líbil nejmíň. Četla jsem, četla a najednou jsem byla v polovině knihy a přitom se mi zdálo, že se tam ještě pořádně nic neodehrálo. Připadalo mi to nudné a o ničem. Navíc je to poprvé v životě, kdy se mi nelíbila ani jedna postava. Eh?! B. G. mi lezl na nervy, Duke mě ničím neuchvátil a Caith...je to prostě Caith. Zůstala jsem nakloněná pouze k Adrianovi.
I tak jsem ale ráda, že jsem se přes to prokousala, protože je tam hodně událostí, které budou vyjasněny a určitě probírány v dalším díle, který by měl být prý poslední.

Dandulka
23.09.2014 5 z 5

Ani pátý díl nezklamal. Jsem moc zvědavá, jak celá tato série dopadne.Byla bych spokojená, kdyby autorka psala rychleji a překladatelé zase rychleji překládali! To čekání na další díly je strašné!!!!!

niknikita
17.09.2014 4 z 5

Není to nejlepší nápad začít od pátého dílu série, ale nakonec jsem pochopila o co jde a docela jsem se bavila.