Hněv

Hněv https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145173/bmid_hnev-aij-145173.jpg 4 187 25

Věčný souboj dobra se zlem a další klání padlých andělů s démonem – tentokrát již o čtvrtou duši. Mels Carmichaelová, reportérka Caldwellského Kurýra, porazí autem před místním hřbitovem dezorientovaného muže a pod tíhou výčitek jej navštíví v nemocnici. Neznámý trpí hlubokou amnézií, a to jediné, na co si z minulosti pamatuje, je jeho křestní jméno a nápis na náhrobku, na kterém se probudil nahý: Jim Heron. Mels pomáhá tajemnému muži odhalit jeho vlastní totožnost, a přitom se zaplétá nejen do hlubokého vztahu s ním, ale nechtěně se stane cílem zákeřného démona, poháněného slepou záští a obavami z další prohry.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Fantasy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Rapture , 2012


více info...

Přidat komentář

Charmedka
09.07.2023 3 z 5

Za mě se jedná o ten lepší díl ze série. Působí i více realisticky, nadpřirozeno je zde více upozaděno a hodně se příběh zaměřuje na Matyáše, jeho problémy a zjištění, kdo vlastně je.

mia.com
07.10.2022 4 z 5

Ale jo, stale trvam na tom, ze to muze byt kratsi, ale tahle serie me bavi proste.

SPOILER
Celou dobu jsem si byla jista, ze se Matyas nejak uzdravi,protoze to by prece jinak neslo, ze jo :D a na konci to same. Ale jako dobre,oboji bylo vymyslene obstojne.


petraj30
18.03.2022 3 z 5

Nečekala jsem, že se tu objeví Matt a dostane něco jako druhou šanci. Inu, proč ne? Nicméně z předchozích dílů ho mám zakomplexovaného jako maniaka, toužícího po odplatě za nic a teď taková otočka. Nevím, jaký postoj k tomu zaujmout.
Bohužel ani přesto přese všechno to tento příběh nepovzneslo na lepší úroveň.
Dobře se to čte a pořád mě zajímá, co se bude dít dál, zvláště teď v dalším díle, ale nemá to ten správný náboj, na který jsem od autorky zvyklá.
P.S.: Docela by mě zajímalo, kolik let je Mattovi. Myslela jsem, že je o dost starší, ale 55 bych mu díky tomuto dílu neřekla

Heri76
12.09.2021 3 z 5

Matyáš se vrací, protože dostal novou šanci. Proč ne, Mels Carmichael je pro něj dobrou polovičkou a musím říct, že Adrian mě svým činem překvapil. No bez něj by to ostatně byl asi trochu nudný díl, vzhledem k tomu, že se jedná o „erotický román“. Jak mi bylo líto Matyáše, teď je mi líto Ada. Nejen proto, že přišel o Eddieho, ale teď má navíc, díky svému skutku fyzické problémy.

Tereza.Fait
11.07.2021 4 z 5

Pri prvni knize jsem myslela, ze se do tehle serie nedostanu, ale stalo se. Kdo ma rad styl, jakym Warden pise, nebude zklamany! Tesim se na dalsi dil.

havrmoni
05.07.2021 4 z 5

Pořád je to moc dlouhý, stále moc lidí a rozehraných partií. No, ale i tak se to stále dobře čte.

MonaLisa42
18.09.2020 3 z 5

Pěkná kniha, ale čekala jsem od ní více. Knihy J.R.Ward hodně kolísají, některé jsou úžasné a jiné ne. Tato patří spíš do druhé kategorie :-(
Pomýšlet na dobrého a hodného Matyáše, kterého znám z minulých dílů jako šílence bez slitování, je pro mě těžké. Také jsem si myslela, že mezi Jimem a Adrianem je větší přátelství, ale tady se k sobě chovali jako pouzí spolupracovníci a naprosto si nevěřili. Devina mě na konci překvapila svým ústupem z boje. Velice mě zaráží, jak můžou brát tolik umírajících lidí pouze za vedlejší ztráty?
Ale i přes všechny tyto negativy, je i nadále příběh napínavý a není možné ho opustit - i když ho čtu s přestávkami, vždy mě vtáhne do sebe. Ani v této knize nechyběly autorčiny hluboké myšlenky, které do svých knih nenápadně vkládá - to mi přijde skvělé :-)
Těším se na další díl, především na to, co bude se Sissy a jaké další hlouposti Jim vyvede. Nemůžu se dočkat. Děkuji!!!

Calla2002
20.06.2020 5 z 5

Víte, mám špatnej pocit z toho, že dal Davině to vítězství. Je to obrovskej risk. Jako, výhoda ale zase je, že nebude mít jeho slabinu pod kontrolou. Přesto mám pořád radši Jima s Davinou, než Jima se Sissy. Davina a Jim mají takový šmrnc xdd

petulik330
09.05.2020 5 z 5

prosím Vám nevíte kde by se všechny díly serie dali stáhnou do čtečky knih? Děkuji moc za radu.

petulik330
09.05.2020 5 z 5

Dobrý díl který se četl sám od samého začátku. Stejně jako všechny ostatní.
v tomto díle se vrací Matyáš a Jim se má opět pokusit zachránit jeho duší a zvítězit v souboji ze zlem.
Tentokrát nám autorka nemusela nějak dlouze představovat člověka jehož duše se bude zachraňovat. Jen jsem byla docela mile překvapena, že tentokrát nebyl Matyáš hajzlík a udělal něco dobrého.

LucijeT
17.01.2020 5 z 5

Matyáš je borec nad borce :-) a ve své podstatě charakter, skvělé... jen mě vždycky u WARD zaskočí tím jak někoho představí, já si ho v hlavě vizualizuju jako nezajímavou osobu a pak zjistim, že je to vlastně krasavec :D kruci práce ale chápu, že je to asi účel

TomuVer
02.01.2020 5 z 5

Tak, toto bol narez... Som veľmi zvedavá ako vyrieši Adrian svoju "situáciu", do ktorej sa dostal, keď pomohol Matiášovi. Zachoval sa obetavo a myslím, že anjeli, ktorí majú Jimovi pomáhať, robia lepšiu robotu ako on. Jim ma veľmi zaujímavý vzťah/nevzťah s Devinou, čo môže dosť ovplyvniť jeho aj Sissi, ktorú v ďalšej knihe oslobodí z pekla... Padlí andelé sa začínajú rozbiehať...

LadyHip
15.05.2018 3 z 5

Tahle série je jako na houpačce... Minulý díl byl skvělý, tenhle dost pokulhává. Bavit mě začal až dlouho po polovině a stejně jen tak napůl. Romance mezi Matyášem a Mels mi přišla vyumělkovaná, nevěřila jsem jí. Taky jsem zjistila, že mě štve překlad. Slova jako lidičky a botky v příběhu zabijáků, démonů a andělů oddávajících se živočišnému sexu? Díky, nechci. A výrazy používané k pojmenování mužské chlouby...škoda mluvit. Nicméně musím přidat hvězdu za Matyášův problém...poprvé jsem v knížce narazila na impotenci a ... prostě mi to přišlo originální a dobře podané. Snad se příští díl vzchopí stejně, jako se to nakonec povedlo i hlavnímu hrdinovi...:)

Adriana21
14.11.2017 5 z 5

Další naprosto luxusní díl!!!
Jima, Adriana a Edieho mám moc ráda, jen je mi moc líto, Edieho :(
Jsem zvědavá, jak bude boj mezi dobrem a zlem pokračovat dál a hlavně, jak to vše dopadne.

bafuskyBaf
09.11.2017 5 z 5

Zase povedená kniha..:-)

zuzana1995
13.04.2017 5 z 5

další super díl, perfektní série!

Vendulik
12.12.2015 4 z 5

Malinko slabší příběh. Předešlé jsou lepší.

angelbooks
16.08.2015 5 z 5

Jupí. Na Matyáše jsem se dlouho těšila, a i když jsem ho nepřečetla tak rychle jak bych si přála, na mém pocitu z dočtení a mém hodnocení se nic nemění.
Taky knihu velmi doporučuju, stejně jako 3. a 5. díl, které jsem zatím přečetla.

Beruška80
11.06.2015 5 z 5

Tato řada - se čte krásně.Těším se na další.

Rosamund
06.07.2014 3 z 5

No táto séria je nejaká celá divná, ale tak keď som ju začala čítať tak ju aj dočítam...