Chtíč

Chtíč https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117488/bmid_chtic-3gn-117488.jpg 4 249 29

Odvěký souboj mezi dobrem a zlem – se stále stejnými hráči a stále stejnými zavrženíhodnými dušemi. Sedm hlavních hříchů, které si nezaslouží nic než věčné zatracení. Další nelítostný souboj mezi padlým andělem se zatvrzelým srdcem a démonem, který je už mnohem opatrnější a zákeřnější. Isaac Roth, člen takzvaných černých vojenských operací, jehož jediným posláním je plnit rozkaz svých nadřízených a bezhlavě zabíjet, má za sebou temnou minulost a ještě neutěšenější budoucnost. Za nelegální činnost se ocitne za mřížemi, aniž tuší, že má v patách mocného nepřítele, co mu usiluje o život. Jeho osud se ocitne v rukou veřejné obhájkyně Grier Childeové, která v něm probudí dosud neprožitou vášeň. Isaakův někdejší kamarád Jim Heron, teď už padlý anděl, ho však před zatracením jeho duše varuje a nutí ho k zásadnímu rozhodnutí: buď kapituluje, anebo uvěří tomu, že nejmocnější zbraní proti zlu je upřímná láska.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Fantasy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Crave , 2010


více info...

Přidat komentář

nai.ivka
25.04.2023 3 z 5

Když nejsou upíři, vezmu zavděk anděly. Je to Wardka, i když ve slabším provedení.

Charmedka
23.09.2022 3 z 5

Popisy všech těch vojenských organizací a kdovíjakých ještě spolků, mi tolik neseděly a nebavily. Je tam toho za mě hodně, stejně tak postav. Těch je série plná a ani u druhého dílu jsem nebyla schopná se zorientovat. Vlastně si pamatují jen dvě hlavní postavy, kolem kterých se točí onen díl. Kniha má spoustu plusů, ale i minusů. Nelze čekat stejnou úroveň, jako má Bratrstvo. Přesto pokud Vám styl psaní J. R. Ward sedí, jděte do toho.


mia.com
27.07.2022 4 z 5

Me tahle serie proste bavi a tesim se na dalsi dil :).

petraj30
23.02.2022 3 z 5

Je mi to líto, ale bohužel se neztotožňuji s kladným hodnocením. Podle mě to bylo horší, než úvodní díl. Ale řekla bych, že moje hodnocení hlavně vychází z toho, že nemám ráda téma válek a vojenských misí, ale i tak mi na tomto příběhu něco zásadního chybělo a mnohé přebývalo. Nicméně musím napsat, že tentokrát mi nevadilo nic o padlých andělech a jejich záchranách.
Jsem ráda, že celá série má jen 6 dílů a ne 20, proto budu ve čtení pokračovat. Ale upřímně budu ráda, až to budu mít za sebou... Pokud se nestatne nějaký zázrak.

Heri76
12.09.2021 3 z 5

Příběh Isaaca Rotha se mi celkem líbil a jeho veřejná obhájkyně Grier Childe mi byla sympatická. Celkově se příběh Wardové povedl a řadím ho mezi ty lepší v této řadě, nicméně Bratrstvu se nevyrovná, ani náhodou. Ale ani neurazí. Vlastně je to takové oddechové čtení. Nic od toho nečekám a jsem vlastně spokojená. Ale jen pokud se rozhodnu, že zrovna teď jsem nenáročný čtenář :-)

Tereza.Fait
04.07.2021 4 z 5

Mne se libila vic nez prvni dil, asi nejvic kvuli lasce Grier a Isaaca :-) tyhle Wardky setkavacky hlavnich postav mam rada, v podstate jento porad stejny, ale porad se mi to libi!!

havrmoni
28.06.2021 4 z 5

Tohle už bylo trochu lepší, ale stejně je tam na můj vkus moc hlavních postav . Tudíž i více rozehraných partií, abych tak řekla. Docela mě rozčiluje, když se od jedné, která třeba graduje, najednou přejde k jiné. Je to pro mě takové vyrušení z děje. Ono se to děje i u Bratrstva, ale tady mi to vadí víc.

anna7852
17.03.2021 5 z 5

Ja to prostě milujuuu
Zase za me pecka

MonaLisa42
20.08.2020 3 z 5

Co říci... bohužel jsem od této knihy čekala daleko víc. :-(
Je docela čtivě napsaná, ale četla jsem ji docela dlouho, protože jsem neměla nutkání nepřerušovat čtení. Vážně mě překvapilo, že démon Devina má lidské pocity a chodí k psycholožce. Čekala jsem, že příběh bude víc o smrtelných hříších, zde o chtíči - Izák jím ale vůbec netrpěl... možná trochu Devina, ale o ní jít snad nemělo...no nevím. Ale i přes všechny zápory, nejsem schopná nepokračovat v sérii a jsem zvědavá, jak se to bude dále vyvíjet. Hranice mezi dobrem a zlem jsou v této sérii dost zastřené (ale líbí se mi to).
Každopádně obdivuji autorku, že dokáže v čtenáři probudit silné pocity, dokonce i zatrnutí až uvnitř těla. Jim a jeho andělé jsou i nadále skvělí a zábavní. Děkuji!!!

Calla2002
16.06.2020 5 z 5

Bylo to zajímavé, mělo to příběh, spád a pro mě celkem nečekaný konec.
P.S. - Jsem divná, když shipuju Davinu s Jimem? (I když je to tak trochu nechutný, poukážu-li na její pravou podobu.)

LucijeT
04.01.2020 5 z 5

Opět zhltnuto za 2 dny. Sice mě trochu zklamal závěr, ale to už je asi subjektivní, ostatně v mezích možností to pořád byl happy end a to mam na spisovatelce ráda, přes veškeré drama nenutí čtenáře ke smutku ale k nutkavé potřebě hned načít další díl. Mě osobně málem zabilo, jakej problém je knížky sehnat a musela nakoupit papírové ale co už.. Určitě to za to stojí (za tu tíhu knihy v kabelce)

TomuVer
27.12.2019 5 z 5

Jim a jeho kamaráti, partia so skvelým humorom a dôvtipom. Vždy sa Wardovky skvelo čítajú, a napriek prehre dobra a výhre zla verím v Jima a jeho silu poraziť Devinu, samotného Satana z pekla.

LadyHip
11.05.2018 3 z 5

Příběh i postavy fajn, ale něco mi tam chybí. Jen nevím co. Navíc jsem po prvním dílu získala pocit, že konkrétní smrtelný hřích se váže na smrtelníka, o kterého se zrovna hraje. A tady se o chtíči píše jen v souvislosti s Devinou... tak to mě zmátlo. Hodnotím jako lepší průměr.

TerezaMondeková
16.11.2017 2 z 5

Na knihu jsem se těšila, ale jsem zklamaná. Kniha není špatná, ale ani to není nějaká bomba. Spíš průměr, který neurazí, ale ani nenadchne. Až ke koni knihy to bylo lepší, tam se konečně začalo něco dít. Ale znovu knihu číst nebudu.

zuzana1995
22.03.2017 4 z 5

Napínavá a čtivá kniha, v knize je napětí, drama, sex a láska :-), jsem zvědavá na další díl...

Adriana21
24.11.2016 5 z 5

Zase další super kniha od J. R. Ward. Zhltla jsem ji jak malinu :) Super napsaná, dějová akce, vůbec jsem se nenudila. Postavy se mi zamlouvali a Jima mám čím dál raději. Izák super, živě jsem si ho uměla představit :D

angelbooks
11.09.2016 5 z 5

I tato kniha mě zaujala, přiznávám, že jsem tuto sérii četla jak se mi chtělo a ne popořadě.
Přesto doporučuju celou sérii, třeba že jsem nečetla první díl přesto pevně věřím, že bude stejně úžasný jako je tenhle nebo další díly :).

LiLLu
21.06.2016 4 z 5

Klasická Wardovka...nedá se to srovnat s Bratrstvem, takové dílo se proste povede jen jedno. Do Andělů se mi moc nechtělo, ani nevim proč. Ale ráda si Wardovkou proložím čtecí pořadníček. Psát umí, o tom neni pochyb. Akce, romantika, sex a to celý se rovná prostě dobrému čtení pro holky. I když její díla jsou podle stejného scénáře, a od začátku asi všichni víme jak dopadnou, mě to prostě baví:-)

PetraBery
19.01.2015 4 z 5

Autorka píše čtivou formou, čtení mi utíká samo... Nicméně "Padlí andělé" jsou pro mě po "Bratrstvu" o něco slabší... :o). Ale i tak jsou mi Jim Heron s Eddiem a Adrianem moc sympatičtí... Jen ten chtíč jsem tam nějak extra nezaregistrovala. Dvojku hodnotím tak na stejné úrovni jako první díl.

Vendulik
05.03.2014 5 z 5

Super. Už se těším na další díl. Autorka nezklamala.