Padělatelé Ježíše

Padělatelé Ježíše https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56685/padelatele-jezise-56685.jpg 2 4 3

Podtitul: Jak to vlastně bylo se synem Božím? Upravily si církve obraze Ježíše Nazaretského podle svého? Drží v tom smyslu Vatikán něco pod zámkem? Co je pravdy na tvrzení Dana Browna, jež prezentuje ve svém bestselleru? Co je pravdy na tvrzeních, jež jsou vyjádřena v milionech prodaných výtisků provokativní Krve a grálu? Je možné, aby Ježíš nezemřel na kříži, byl skutečně oddán s Marií Magdalenou a měl s ní potomky? Skrývají staré nezveřejňované spisy zcela jinou pravdu o křesťanském Spasiteli? Ve své knize dělá Jsef Dirnbeck konečně pořádek v podobných absurdních teoriích a přináší aktuální poznatky, které většina spekulantů o Ježíšovi prostě opomíjí: čirou historickou pravdu. Vydání první... celý text

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Fontána (Dobra & Fontána)
Originální název:

Die Jesus-Fälscher


více info...

Přidat komentář

Etilik585585
12.08.2019

Myslím ,že jako komentář postačí napsat jen tolik , že souhlasím s Garikem a odkázat na jeho komentář.

Garik
13.01.2013

Kolektívu vydavateľstva Fontána: Za trest prečítať desaťkrát!
Táto kniha je ďalší desivý príklad toho, ako sa dajú odfláknuť korektúry a poriadne „sprasiť“ práca autora. Mimochodom, sám prekladateľ si asi tiež nedal tú námahu, aby si to po sebe aspoň raz prečítal. Inak, po obsahovej stránke zaujímavá a pútavá kniha, ktorá čitateľa oboznámi s fabulačnými a „bájkotvornými“ schopnosťami ľudského ducha.


kacimilek
29.07.2012 2 z 5

Knihu jsem si koupila s touhou dozvědět se něco nového a alespoň do jisté míry ověřeného. Kniha mě však zklamala tím, že jen a pouze spekuluje, co by bylo, kdyby... Prolíná si tady více teorií o tom, jak to bylo a jak to mohlo být. Dílo mě neuspokojilo.

Štítky knihy

Ježíš Kristus

Autorovy knížky

Josef Dirnbeck
rakouská, 1948
2007  40%Padělatelé Ježíše

Kniha Padělatelé Ježíše je v

Přečtených7x
Knihotéce3x