Pachatelé dobrých skutků 4: Bouráci

Pachatelé dobrých skutků 4: Bouráci https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75205/pachatele-dobrych-skutku-bouraci-75205.jpg 4 34 4

Michal Souček a Filip Fialka jsou už známé firmy. Ve svém čtvrtém dobrodružství se rozhodnou, že se stanou skauty. Ovšem ne jen tak ledajakými, ale moderními skauty- survivory, kteří dokážou přežít v divočině jen s kápézetkou. K jejich skautským snahám se přidají i spolužáci Kvak a Valouš, a vedoucím nově vzniklého oddílu Lišáků se stane hajný Prejzek z Koupolic. Všechno ale nakonec dopadne trochu jinak, než si kluci představovali…... celý text

Přidat komentář

jenda88
02.11.2019 5 z 5

super knížka

Knižní střípky
29.06.2018 5 z 5

Knihy pana Miloše Kratochvíla má ráda má dcera a i já coby dospělák jsem s nimi vždy velmi spokojená. Jsou plné vtipu, akcí, ale i skrytého ponaučení, což jako rodič samozřejmě oceňuji. Vždy je ale podáno takovou formou, že dítěti přijde jako samozřejmé a asi si ani neuvědomí, že je v knize i nějaký přesah, prostě vše je v autorových knihách tak nějak přirozeně podáno. Děti ho přijmou, pobaví se a to je to hlavní.


helusa2
28.09.2017 5 z 5

Čteno opět před spaním - jako pravověrná skautská rodina jsme se velice bavili :-) :-) :-) Některé hlášky asi zůstanou v naší paměti dlouho ;-)

TerJac
26.06.2013 5 z 5

Doporučuji všem rodičům, co mají doma malé nezbedy, kteří občas věci dělají jinak ... i když je myslí dobře :)¨
Zkrátka pan Kratochvíl, který v tomto nikdy nezklame. Kniha je nabitá vtipem a číší z ní ničím nepoškozená radost, kterou by dětem kniha měla ( bohužel u nás ne vždy) vždy přinést.