Pachatelé dobrých skutků 1: Puntíkáři

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Jak to dopadá, když se dva rošťáci rozhodnou pomáhat bližním. Michal Souček a Filip Fiala jsou kamarádi na život a na smrt.

https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/13902/puntikari-13902.jpg 4.4110
Nahrávám...

Komentáře (27)

Kniha Pachatelé dobrých skutků 1: Puntíkáři

Ladis777
20.10.2022

Tak nevím. Dcera se u toho dost nudila. Střídání vážných pasáží s absurdními a křečovitě směšnými ji nezaujalo, mě upřímně taky ne. Spousta věcí je v té knize stereotypních a schematických - učitelka i ředitel jsou hysterické, vystresované a zakomplexované postavy, které se po dětech vozí, teta psychiatrička je magor, matka je neurotická - ženy v té knize obecně vycházejí velice špatně. Muže reprezentuje kromě ředitele tatínek jednoho z kluků a hajný, ti tak nějak představují dospělé chápající dětský svět. Příhody a průšvihy dětí jsou těžko uvěřitelné, stejně jako chování obou kluků - chvíli jednají až nedětsky. No, taky si myslím, že kdyby kniha nevznikla, nic se nestane.

jasmína
06.09.2022

Dcerce se první díl tak líbil, že čte už třetí díl, a máme koupených všech pět.....

martin č.
04.07.2022

Poslouchali jsme s dětmi jako audioknihu. Líbilo se mi to.
Také znám pár lidí, kteří každou chvíli létají na Kukurukuku :-)

marketa3815
20.06.2022

Tahle série patří k tomu nejlepšímu z české dětské humoristické literatury.. Jen škoda, že ilustrace nestojí za moc.

Dvořmen
14.12.2020

Michal Souček a jeho kamarád Filip Fialka chtějí páchat dobré skutky. Většinou se říká dělat dobré skutky, a ne páchat dobré skutky. Když něco dělají, a myslí to dobře, většinou se to obrátí proti nim. Lidi jejich činy vidí jako špatnou věc, kromě táty Michala, který díky poznámkám v žákovské knížce svého syna dostává kreativní nápady na reklamy.
Knihu jako samu o sobě ohodnotit nemůžu, protože mám E-knihu a ne fyzickou normální knihu. V E-knize byly nejspíš ilustrace z knížky, které jsou namalované tak, že si dokážu představit, že jsem v příběhu a vidím, co se děje. Knížku bych rozhodně doporučil a myslím si, že bych doporučil i ostatní knížky z této série i přesto, že jsem je zatím nečetl.

Vojtrman
26.06.2020

Tato knížka je zábavná a napínavá,,,dobře se čte a doporučuji tuto knížku

musska
03.03.2020

Kniha je především o přátelství dvou kluků a jak se někdy musí porvat a pak společně zasmát. Četli jsme ji s nadšením a těšíme se na další díly, snad se do knihovny brzy vrátí.

MatteoReader
05.01.2020

Dva kamarádi, Michal a Filip, společně podnikají dobrodružství a snaží se dělat dobré skutky, které se jim občas nepovedou. Vtipná, trošku bláznivá, moc se mi líbila. Těším se na další díl.