Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82759/ozzy-osbourne-82759.jpg 4 7 2

Příběh jeho kapely. Neoficiální životopis slavného zpěváka se soustředí zejména na léta jeho sólové kariéry. Autor vyzpovídal mnoho muzikantů, kteří s Ozzy Osbournem spolupracovali a poskytli mu mnoho zajímavého nejen o Ozzym, ale též o sobě samých. Více než o skandálech a uctívání ďábla se zde dočtete o atmosféře rockového zákulisí. O tom, jak vznikaly nesmrtelné Ozzyho hity, jaká byla jejich cesta k fanouškům, jaké životní a profesní peripetie zažívali ti, kteří se na jejich vzniku podíleli. "Tahle kniha je o muzice a o lidech, kteří ji tvořili. A málokterá rocková muzika je lepší než ta Ozzyho."... celý text

Literatura naučná Umění
Vydáno: , Volvox Globator
Originální název:

Ozzy Osbourne: the story of the Ozzy Osbourne band , 2002


více info...

Přidat komentář

ozzak
22.11.2023 4 z 5

Další knížka o legende ozzy odbornovy tentokrát je kniha zaměřena na muzikanty kteří s ním hrali a jak znikali jeho písně. Další rozšíření vědomosti o této nesmrtelné hudební ikone.

endyamon
16.06.2015 5 z 5

Publikacia je cenna hlavne v popisovani vzniku jednotlivych piesni. Bezny posluchac, ktoreho Ozzyho tvorba oslovuje maximalne z radia, prichadza o najvacsi pozitok byt ‘takmer’ pri tom, ked sa tvorili legendarne kusky.
Negativom je, ze Ozzy je prilis pozitivne popisovany tak, akokeby za vyhadzov spoluhracov ani nemohol , resp. sa musel s ich vyhadzovom zmierit, chyba trochu viac objektivity.


Štítky knihy

Black Sabbath

Autorovy knížky

Garry Sharpe-Young
britská, 1964 - 2010
2011  80%Ozzy Osbourne

Kniha Ozzy Osbourne je v

Přečtených10x
Knihotéce11x
Chystám se číst3x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x