Ovládněte svůj mozek

Ovládněte svůj mozek https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/122351/ovladnete-svuj-mozek-122351.jpg 3 52 6

Autor knihy nabízí cenné know-how, s jehož pomocí studenti překonají problémy při učení a získají dokonalý domácí výukový nástroj pro cizí jazyky. Pomocí užitečných technik pro trénink paměti si snadno zapamatujete desítky údajů, které mohou být klíčové pro vaši profesi. Naučíte se nezapomínat, co všechno jste chtěli říci a vyřídit při obchodním jednání. Naučíte se číst neuvěřitelně rychle a přesto si pamatovat lépe.... celý text

Přidat komentář

Scathia
02.12.2020 1 z 5

Tak tohle je opravdu ztráta času, nedoporučuju ani začínat. Autor začíná knihu rozvláčnou kapitolou, jak knihu přečíst za hodinu... Dám vám radu, jak by se to dalo přečíst za 5 minut. Veškeré rady z knihy, by se vešly na 2 A4. Takový textový balast jsem dlouho neviděla. Rady, které si vzájemně odporovaly na dvou stranách od sebe... Kdyby tam nebyly zajímavé tipy na mnemotechnické pomůcky, kniha by skončila v kategorii Odpad!

Schonecke69
07.08.2019 odpad!

Nedočetl jsem to. Autor má úžasnou schopnost pořád fabulovat a skoro nic neříct.


Vrrr
07.11.2017 odpad!

Dobrý den, musím se s Vámi podělit také o špatnou zkušenost tohoto rádoby spisovatele, psychologa atd.… za což se pán v knížce považuje. Koupil jsem si knihu Libor Čínka Ovládni svůj mozek. Bohužel to byla chyba, ale celku cenná, jelikož už od tohoto autora si nic nekoupím. V knize a v každé kapitole se vychvaloval a nadával na školský systém. Co mě zaráželo tak opravdu v každé kapitole... sic má pravdu, ale kapku mi přišlo, že už neví co psát a tak jen natahoval stránky. V knize nevyli žádné techniky na paměť, co by za něco stály jen zkopírovaná omáčka s jiným kořením to vše podáno v arogantním vydaní = Libor Čínka. Takže kdo nechce vyhodit svoje peníze, nedoporučuji tohoto autora.

cetriolo
31.08.2016 odpad!

No co k tomu říct... Kniha má příslib něčeho naprosto úžasného, ale bohužel zůstane jenom u toho příslibu. Na každé druhé stránce autor slibuje věci typu "až si ukážeme to a to, tak vám to změní život a budete si pamatovat úplně cokoliv". Ale když se člověk (někde v půlce knihy) už dostane k něčemu zajímavému tak je to popsáno tak, že po přečtení jsem si nebyl jistý jestli co to vlastně mělo být.

Veronika311
11.05.2016 4 z 5

Kniha je rozhodně velmi užitečná, avšak až moc se zde slibuje a hovoří o jejích výhodách, takže prvotní elán a nadšení poněkud zbrzdí vrstva stránek o ničem.

Ashi
17.11.2015 3 z 5

V knize je příliš mnoho opakujících se vět typu "dozvíte se dál, .." takže prvních 100 stran z celkem 300 působí jako úvod bez informací. Pár užitečných informací o paměti, jak se lépe učit a lépe číst tu je, ale je to tak rozplizlý, že by se podstatetné informace vešli do dvou kapitol. Ale autor chtěl asi napsat "převratnou" úžasnou knihu na 300 stran za 350Kč. Za mě je to užitečné ale spíše na najítí si pár fint, číst to od A do Z bylo zbytečné.

Autorovy další knížky

Libor Činka
česká, 1967
2012  65%Ovládněte svůj mozek
2015  53%Anglická gramatika bezbolestně i pro blondýnky
2005  80%Magická němčina
2007  0%Magická angličtina EXTRA

Kniha Ovládněte svůj mozek je v

Právě čtených5x
Přečtených73x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených3x
Knihotéce63x
Chystám se číst43x
Chci si koupit8x
dalších seznamech2x