Jed

Jed https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453013/jedTTDkr1-4tp-.jpg 4 18 4

Ostrovy bouře a utrpení série

< 2. díl

Marianne nikdy nechtěla být bojovnicí, ale když Dvanácti ostrovům hrozí nepokoje, bude muset porazit hrozby zevnitř i zvenčí říše. Teď je z ní totiž Zmije, ale veškeré naděje na mír se rozplývají. Na trůně zůstává zkažený král, loupežníky se nedaří zastavit a Marianne si není jistá, komu z posádky může důvěřovat. Aby ostrovy vzkvétaly, musí být obnoveno pouto, které kdysi pojilo souš a oceán. A k tomu může dojít jediným způsobem – magie se musí vrátit. Podaří se Marianne přivolat prastaré síly zpět?... celý text

Přidat komentář

goodness
03.12.2022 5 z 5

Po přečtení zmije jsem si musela ihned koupit druhý díl a stálo to za to. Opět neskutečně našláplý děj a po přečtení mi ukápla slza, nevím jestli z toho otevřeného hořkého konce nebo vědomí, že trojka je jen v angličtině a nevím jestli si na její přečtení troufnu, což asi budu muset, překladu se totiž možná ani nedočká.

Lara16
10.04.2021 5 z 5

Po velice dlouhé době jsem četla knihu jejíž druhý díl nebyl vycpávkový. Naopak mě ještě druhý díl bavil víc než ten první a to už opravdu co říct. Na třetí díl se už teď těším a doufám, že bude u nás vydán.


gabca5316
28.10.2020 4 z 5

První díl se mi líbil víc, ale nemůžu říct, že by tento nějak zaostával..Co mně občas vadilo, byl výběr některých slov, který mi do textu prostě nesedl. Příběh byl strhující, plný děje, stalo se toho moc..Ale ten konec?! A teď čekat na další díl? Doufám, že je to trilogie..

andrejci
05.10.2020 5 z 5

Tahle série mě baví čím dál tím víc a dokáže pořádně překvapit. Z prvního dílu jsem byla nadšená, ale bála jsem se abych nebyla zklamaná z druhého dílu. To se naštěstí nestalo. Knížka mě ze začátku chytla a nepustila. Děj mi rychle utíkal a hlavní hrdinka mi opět byla sympatická. Smekám před autorkou, protože porušila ''taková všeobecná pravidla''. Po skončení toho dílu jsem zvědavá kdy vyjde další, protože tohle bude ještě hodně napínavé. Navíc musím dodat, že obálka byla opět krásná a mapa ostrovů se taky povedla.

Autorovy další knížky

Bex Hogan
anglická
2019  70%Zmije
2020  82%Jed

Kniha Jed je v

Přečtených20x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce59x
Chystám se číst19x
Chci si koupit10x
dalších seznamech2x