Osobnosti plus

Osobnosti plus https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26568/bmid_osobnosti-plus-26568.jpg 4 51 7

Jak porozumět druhým porozuměním sobě samým. Významná psycholožka nabízí v knize klíč k porozumění druhých a přináší poznatky k pochopení své vlastní jedinečné osobnosti na základě rozdílných povah melancholika, cholerika, sangvinika, flegmatika a jejich zastoupení v každém z nás. Naučí čtenáře rozvinout své klady a ovlivnit zápory vlastní osobnosti. Součástí knihy je užitečný osobnostní test.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Medium (ČR)
Originální název:

Personality Plus , 1993


více info...

Přidat komentář

PohadkyNovyVek
25.11.2022 4 z 5

Kdyby tohle lidi věděli, kdyby se to učilo na základce, tak je lidský svět nesrovnatelně lepším místem k žití. Klíč k většině nedorozumění.

Berulidemknihy
06.08.2021

Autorka krásně vysvětluje povahové rysy, plus si můžeme udělat test, co vlastně jsme. Konečně jsem zjistila, že to jak jsem náladová a strašně dlouho se utápím ve smutku, či přehnaném štěstí, není má vada, nýbrž to že jsem melancholik s rysy sangvinika. Hodně mi to pomohlo si spoustu věcí uvědomit, třeba to proč mě určité typy lidí dovedou vytočit a jak jim porozumět.
Doporučuju!:)
+Knihu nechám bez hodnocení, jelikož tyto ,,naučné knihy" se velmi těžce srovnávají třeba s YA knihami+


Tebby
23.08.2020 4 z 5

Na jedné přednášce jsem slyšela výrok: "Díky této knize jsem zjistila, že můj bratr není debil, ale Silný Cholerik a já se pak k němu tak mohl začít chovat." A dost podobně jsem to měla i já. Spousta věcí v knize mě překvapila a pevně doufám, že mi pomůže při komunikaci s ostatními. 4*

ZůzaSomolka
19.06.2018 5 z 5

za mě naprosto super kniha, která vám pomůže pochopit, proč jste takoví, jací jste a hlavně proč jsou takoví jací jsou ostatní ;) Doporučuji si před touto knihou přečíst Pozitivní povahové profili (jsou tenčí a dají člověku úvod do problematiky zábavnou formou)

Poutnice
28.02.2016 5 z 5

Neuveritelne dobre napsana kniha - cte se prakticky sama a diky vtipu se lehce zapamatuje a prevede do praxe, jak jednat s jednotlivymi povahami, jak se oni chovaji a jednaji.

s.mirka1
06.01.2016 5 z 5

Velmi zábavnou formou vysvětlený profil všech 4 povah ... ze všech možných úhlů ... Velmi užitečná pomůcka nejen pro ty, co denně pracují s lidmi ... :)) Já, jako sangvinik mixnutý cholerikem jsem díky knize naprosto pochopila, proč bych melancholiky nejraději zabila ... :)) .... ikdyž .... autoři knihy jsou manželský pár složený právě ze sangviničky a melancholika ... :)) Nechápu ... :)) :)) :))

Marie 393
13.08.2013 5 z 5

Neuvěřitelně čtivá a vtipně napsaná knížka s naprosto vyčerpávajícím popisem povah lidí. Podle mě jednoznačně nejlepší svého druhu :-)