Osamělá vlčice

Osamělá vlčice https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88038/bmid_osamela-vlcice-655c7bf850cd4.jpg 5 37 7

Fotografická knížka vychází ze skutečné události – zobrazuje příběh vlčice ze slovenských hor, která téměř celý rok prožila mezi lidmi.

Přidat komentář

Sitting-Bull
17.04.2023 5 z 5

Kniha, která mě v dětství naprosto dostala. První kniha, kterou jsem MUSELA ten den dočíst, takže jsem četla do 4:00 do rána. Ještě že byl táta tenkrát na noční a ještě že mamka to tak nějak chápala a na oko "hudrovala" (byla jsem ve 2. třídě), ale dočíst mě to vlastně nechala, místo aby k nám vlítla a povypínala mi světla. :-)

Turlogh
21.09.2021 5 z 5

Nádherná knížka o soužití člověka a vlčice. Místy vyprávění dojemné a rozhodně poučné. Především mě oslovilo to závěrečné konstatování pana Holečka o odpovědnosti člověka, který k sobě divoké zvíře připoutá, za jeho zdraví a šťastný život. To by si měli dobře přečíst a především uvědomit všichni ti, kdo chtějí chovat, anebo již dokonce chovají nějaké exotické, divoké zvíře ! Doplněno působivými fotografiemi zvířat a přírody, proto knihu doporučuji všemi deseti. Howgh.


Zuzka12627
06.01.2021 5 z 5

Tuto knížku jsem našla u mamky v knihovně a zaujala mě na první pohled. Velice hezká knížka s mnoha fotografiemi a skutečným příběhem člověka(celé rodiny) při pomoci,záchraně a životem s opravdovým vlkem(vlčicí).

Tove
10.12.2019 5 z 5

Pro milovníka vlků ideální... :)

hrdlickova_61
10.04.2019 5 z 5

Vždycky jsem měla ráda černobílé fotografie, a když ještě navíc šlo o zvířata, tak dvojnásob. A když tam bylo nějaké mládě, tak ještě dvojnásob. A když to bylo vlče, které se jinak na fotkách moc nevyskytuje (v tomhle případě to šlo, jej fotit v nejrůznějších situacích, protože šlo o osvojené a ochočené zvíře), tak ještě zase dvojnásob. Tak bych to teď měla spočítat, jak ty násobky vycházejí... prostě moc milá knížka, díky které jsem si pak pořídila od stejného autora ještě i Barevné léto.

Hipi
22.04.2012 4 z 5

Našla jsem ji na jakémsi blešáku (ani se tomu nedá říkat antikvariát) a zaujala mě na první pohled, protože má krásné černobílé fotografie a protože mě vlci zajímají a na trhu je toho o nich jen zoufale málo (když nepočítám ty vlkodlačí ságy, které se stěží dají řadit do seriozní literatury a jejichž autoři povětšinou nemají ani základní znalosti o vlcích).

Willandra
30.12.2011 5 z 5

Tuto nádhernou knihu o vztahu mezi člověkem a mladou vlčicí, jejíž smečka zahynula pod lavinou, mi věnoval tatínek, který ji jako malý četl a já jí propadla stejně jako on.