Orientální kuchyně

Výběr z nepřeberného množství receptů, kterými oplyvají národní kuchyně Iránu, Afghánistánu, Pákistánu, Indie, Nepálu, Srí Lanky, Barmy, Thajska, Malajsie, Vietnamu, Kambodži, Laosu, Indonésie, Filipín, Číny, Koreje a Japonska, kde přednost je dána úpravám, pro něž je možné u nás opatřit suroviny a jídlům, která jsou chuťově... celý text

Výběr z nepřeberného množství receptů, kterými oplyvají národní kuchyně Iránu, Afghánistánu, Pákistánu, Indie, Nepálu, Srí Lanky, Barmy, Thajska, Malajsie, Vietnamu, Kambodži, Laosu, Indonésie, Filipín, Číny, Koreje a Japonska, kde přednost je dána úpravám, pro něž je možné u nás opatřit suroviny a jídlům, která jsou chuťově a vzhledem přijatelná pro Středoevropana. méně textu

https://www.databazeknih.cz/images_books/16_/168008/orientalni-kuchyne-168008.JPG 51
Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno:, Merkur
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (0)


Štítky

národní jídla Orient

Autoři knihy

Vladimír Šerý

Vladimír Šerý
česká, 1923 - 2003

Jiří Šourek

Jiří Šourek
česká, 1951

Uživatelé mají knihu

v Přečtených3x
v Doporučených1x
v Knihotéce3x