Opravdu mrtev? / Kruté míle / Cesty naděje / Dvouhlavý orel

Opravdu mrtev? / Kruté míle / Cesty naděje / Dvouhlavý orel https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/146887/bmid_opravdu-mrtev-krute-mile-cesty-nade-iWJ-146887.jpg 4 16 6

Soubor nejlepšího světového čtení autoři: Peter James, Gay a Laney Salisburovy, Kristin Hannahová, James Twining. Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů různých žánrů od světových autorů. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými informacemi o jejich tvůrcích. Tento svazek obsahuje romány: 1) Peter James: Opravdu mrtev? - Superintendent Roy Grace zasahuje. Na začátku jsou čtyři mrtví, odcizená rakev, jeden podezřelý, žádná stopa první komplikovaný případ pro detektiva-superintendanta Roye Grace. Výborná detektivka s prvky hororového thrilleru i nadpřirozenými záhadami. Napsal ji a svého sympatického vyšetřovatele českým čtenářům představuje bestselerový autor více než desítky románů. (182 stran) 2) Gay a Laney Salisburovy: Kruté míle - V roce 1925 bylo městečko Nome na pobřeží Aljašky přes zimu prakticky odříznuté od světa. Přes zamrzlé moře sem nemohly připlouvat lodě a letecká doprava byla v samých počátcích, takže jediné spojení s okolním světem představovaly saně tažené psím spřežením. Když ve městě vypukla epidemie záškrtu, nezbývalo než vložit naděje na záchranu do psů a psovodů. (138 stran) 3) Kristin Hannahová: Cesty naděje - Angie Maloneové se hroutí život pod rukama. Po letech marné touhy po dítěti se jí rozpadá manželství a rodinná restaurace, jediné útočiště, které jí zbývá, stojí na pokraji krachu. V tu chvíli ji ale osud přivádí do cesty mladičkou Lauren Ribidovou a Angie si začíná uvědomovat, že se její přání mohou naplnit i jiným způsobem, než si vysnila. (136 stran) 4) James Twining: Dvouhlavý orel - Když se Fort Knoxu téměř nepochopitelně ztratí pět exemplářů vzácné dvacetidolarovky z roku 1933, začne po nich pátrat nesourodá dvojice: zvláštní agentka Jennifer Browneová z FBI a zloděj uměleckých děl Tom Kirk. Přestože jsou si navzájem podezřelí, okolnosti je donutí spolupracovat. A zběsilá honička po několika evropských metropolích může začít. (145 stran)... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány

Vydáno: , Reader's Digest Výběr (ČR)
Originální název:

Dead Simple; The Cruellest Miles; The Things We Do for Love; The Double Eagle


více info...

Přidat komentář

Luigi1
01.03.2023 4 z 5

Tato edice mě pohltila zajímavá četba

Ovecka_Saki
06.11.2022 4 z 5

Četla jsem jen Kruté míle a musím říct, že jsem část ohledně štafety četla s husí kůží. Psovodi zaslouží obdiv. Jen mě na konci příběhu hodně naštvalo, když se udělala socha Balta, přišlo mi nefér vyzdvihnout jen jednoho psa. Vždyť každý člen štafety měl úžasné psy, bez kterých by neujel ani pár metrů a někteří z nich štafetu zaplatili životem. Ne, dle mého měli udělat celé sousoší psovoda se spřežením.


danka13
30.03.2018 5 z 5

Celá kniha se mi moc líbila, koupila jsem si ji protože jsem si chtěla přečíst Cesty naděje (krásný příběh). Celá kniha je krásné počteníčko, rozhodně doporučuji.

Eicherik
14.05.2017 3 z 5

První román Opravdu mrtev? je detektivka, jejíž první půlka je velmi nadějná, ale ve druhé půli kniha padá do průměru. Hodnocení: ***. Druhý román Kruté míle zpracovává skutečný příběh z doby, kdy na Aljašce řádil záškrt a kdy se rozhodovalo zda potřebné léky do odříznutého městečka doručí psí spřežení a nebo ještě riskantnější let malým letounem. Doporučuji lidem, kteří se zajímají o historii psího spřežení. Pro mě nejlepší kniha z této kolekce. Hodnocení: ****. Předposlední kniha Cesty naděje je vyloženě "ženský román" o mateřství. Hodnocení: ****. Poslední román Dvouhlavý orel od kterého jsem nejvíce z této sbírky očekával je průměrná detektivka. Hodnocení: ***.

Evička
16.01.2016 5 z 5

Přečetla jsem jen Opravdu mrtev? a Cesty naděje- moc hezké.

astina
28.12.2015 5 z 5

Miluji tuto edici - je to všehochuť a ani tentokrát jsem byla mile překvapena

Štítky knihy

zkrácená verze

Autoři knihy

Peter James
britská, 1948
Kristin Hannah
americká, 1960
James Twining
britská, 1972
Gay Salisbury
americká

Kniha Opravdu mrtev? / Kruté míle / Cesty naděje / Dvouhlavý orel je v

Právě čtených1x
Přečtených22x
Knihotéce27x
Chystám se číst5x