Ok, let's stand up!
Nami se Luffymu konečně svěřila se svým trápením, a on tak stanul tváří v tvář Arlongovi. Ten však našeho hrdinu shazuje do vody, ve které je Luffy naprosto bezmocný, takže se do závěrečného boje vrhá i zbytek posádky! Dobrodružná plavba za Velkým pokladem pokračuje!
Komentáře knihy Ok, let's stand up!
Po emocích nabitém 9 díle tu máme díl plny akce. A ačkoliv je celý díl o souboji mezi Slamáky a Arlongovými piráty, tak se zde i dost pobavíme nad Luffyho kousky a tentokrát i nad Usoppovým stylem boje.
(SPOILER) Oda skvelo zapája svoje znalosti o morskom svete do súbojov s rybáckymi protivníkmi – či už ide o Arlongove dorastajúce zuby, alebo atrament, ktorý vypúšťa Osmík. Desiaty zväzok po emočne nabitom deviatom prináša výrazne akčnejší dej.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Eiičiró Oda také napsal(a)
| 2024 | Romance Dawn: Dobrodružství začíná |
| 2024 | Střet s Buggyho posádkou! |
| 2024 | O takový věci se nelže! |
| 2024 | Půlměsíc |
| 2024 | Komu zvoní hrana |

71 %
90 %

Člověk co vynalezl omnibusy (3in1 díly), je genius!
Jsem si vědoma toho, že většina lidí považuje kupování omnibusů jako hřích.
Me je to jedno. Jako fakt!
Reálně je to levnější než kdybych si to koupila zvlášť, a navíc… (došly mi nápady)
No nic, zpět k příběhu!
Boj proti Arlongovi mi přijde asi zatím nejzábavnější ze všech. Asi protože je nejdelší.
A fakt mu nemám co vytknout!
O postavách už se ani nezmiňuju, protože to by se zas točilo celé kolem Zora *teda pardon, Zola (kamo co to je ten anglicky překlad)
a Luffyho! A Nojiko jsem si taky zamilovala!
*Mimochodem rty od Chooa jsou fakt stylový!