Dědek plesnivej
Komentáře knihy Dědek plesnivej
Docela mě už ta bitva v mořské restauraci začala bavit. Zeffova a Sanjiho minulost vysvětlila dost věcí, u kterých jsem si říkal, pro by je Sanji dělal. Škoda, že zrovna v tomto díle nebyl Usopp, toho jsem si docela dost oblíbil.
Uuu...
Tohle je přímo božské dílo!
Plesnivej dědek a prcek jsou nejlepší duo celého One piecu. Teda z toho co jsem zatím četla, čeká mě toho ještě dost :D
Potom OVO koutky. Vždycky se zasměju Odovým odpovědím na někdy dost zajímavé otázky.
Luffy, foreveerr
P.S.: Když máš hlad, prostě si uřízni nohu a sněz ji.
:P
(SPOILER) Nelze hodnotiť jinak než *****. Vyzerá to tak, že Eiičiró Oda zabezpečil daľšiemu z Luffyho posádky nakladačku. Príbeh je súbojom medzi medzi kuchármi a posádkou Dona Kriega. Kresba ako vždy, plná akcie, kopov, švihov a najmä PRAAASK. U mňa štandardne spokojnosť.
Upřímně jsem čekala že už se dostaneme k nějakému novému tématu než už skoro třídílová bitva o restauraci a o to aby se Sanji přidal do pirátské party…
No nic…
Možná jsem z toho udělala malinké drama.
Nevadí mi to, ale když opravdu budu upřímná tak jsem opravdu čekala že už se odkloníme k jinému tématu.
Sanjiho a Šéfova (plesnivěj dědek Zeff) minulost je dojemná, ale přitom i trochu děsivá. Jediné co ještě musím o Sanjim zjistit, je to co má pod těmi vlasy…
Možná nějakou ránu?!
Uvidíme.
Taky jsem už docela dlouhou dobu chtěla zmínit OVO.
Otázkový koutek je mega super, baví mě Autorovy odpovědi. :D
Kdybych tuto sérii četla v průběhu vycházení, (mluvím teď o roce přibližně 1997) tak bych tam psala furt… :D
Do cesty samozřejmě přišla další komplikace kterou jsem se dozvěděla (myslím) ve třetím díle; DO KANCELÁŘE AUTORA V RÁMCI ČR NENÍ MOŽNO PSÁT. *brečící smajliik :(
No, stejně mu zkusím napsat i když je to tak 25 let minimálně co byl OVO vymyšlen. Hehe.
No nic, jdu zase do knihovny knihovnice nutit, aby nakoupily další díly, protože to moc dlouho nevydržím.
Papá u dalšího dílu!
* Ty copánky, co má Zeff z mořské restaurace nad pusou, jsou knír nebo chlupy z nosu? Nebo jsou snad umělé?
Je to “stylovous”. Tak se vědecky říká fakt stylovým vousům.
* Jmenuju se Akinori a a vymyslel jsem strašně hustou techniku, pane Odo! Luffy natáhne ruku, Zoro mu ji usekne a ona pak vystřelí. Jediná nevýhoda je, že se dá použít jenom dvakrát!
Ale no tak.
Tak nám pokračuje velká rubanice ohledně toho, kdo získá restauraci, protože pořád to je loď. Ale je tady dost lidí, kteří k tomu mají co říct, nechtějí se vzdát a mají svoje důvody, proč se budou rvát do roztrhání. Především Sanji...
A bylo to skvělý, bylo to akční, bylo to zábavný, bylo to naprosto skvělý. Jedna rvačka za druhou, během které se odhalují charaktery a především minulost. Přece jen, když pro vás někdo udělá tohle, tak mu dlužíte a když se šňafete, je to jenom s láskou. Se správnou šňafací láskou :)
Takže i další díl se moc dajn. Srdíčko.
(SPOILER)
Souboj o plovoucí restauraci pokračuje, ale tentokrát se pozornost zaměřuje zejména na staříka Zeffa a Sanjiho. Dozvídáme se, za jakých okolností se jejich cesty protnuly. I přesto, že se neustále hádají, tak mají mezi sebou vztah, který je umocněn stejným snem - objevit Pramoře.
I přesto, že je tento díl o emocích, tak nechybí šílené souboje. Za nejhorší moment považuji použití plynu, jakožto prostředku síly, který má vyhrát souboj. Opravdu šlo o velmi nepirátské chování a doufám, že za to v dalším svazku Krieg zaplatí.
Shrnuto, podtrženo... divím se, že jsem si neokousala nehty, tak napínavé to bylo!
Bol som zvedavý, aký má Sanji príbeh. A rozhodne som nebol sklamaný. Bolo to celkom emotívne.
Páči sa mi, s akými bizarnými postavičkami vo vedľajších úlohach dokáže Oda prísť. Mám teraz na mysli Pearla, ktorý mi prišiel zábavný. Bohužiaľ, jeho porážka ma sklamala.
Koniec nám priniesol ďalší emotívny moment a ja sa už neviem dočkať, keď to Luffy Kriegovi natrie. Z doterajších zloduchov je Don Krieg asi ten najodpornejší. Nech už je tu ďalší diel!
V tomto diele je ukázaná Sanjiho a Zeffova minulosť a dôvod prečo Sanji nakŕmi každého kto je hladní. Zatiaľ najlepší origin príbeh z Luffyho posádky.
Díl, který nás v příběhu moc neposune, a kde má největší úlohu Sanji. Dozvíme se něco o jeho minulosti a závazku k Zeffovi. Ale na souboj Luffyho a Kriega si bohužel musíme počkat do dalšího dílu.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Eiičiró Oda také napsal(a)
| 2024 | Romance Dawn: Dobrodružství začíná |
| 2024 | Střet s Buggyho posádkou! |
| 2024 | O takový věci se nelže! |
| 2024 | Půlměsíc |
| 2024 | Komu zvoní hrana |
Externí recenze
U této knihy zatím nejsou externí recenze.
Přidejte recenzi

52 %
92 %
76 %

Další skvělý díl a Další skvělé dobrodružství