On, a žádný jiný

On, a žádný jiný https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/239820/bmid_on-a-zadny-jiny-239820.jpg 4 25 3

Napínavý milostný příběh se odehrává v prostředí londýnské společenské smetánky. Když Kitty Fontainová proniká do přepychových sídel londýnských aristokratů, hledá v nich jen jedinou cennost: Krev Indie, vzácný rubín, jehož pomocí hodlá zachránit život svého otce. Jenže po stejném klenotu touží i troufalý a chladnokrevný lupič zvaný Tygr. Jakmile se tito rivalové při jedné loupežné výpravě setkají, Kitty omámí Tygrovo kouzlo. Je jí jasné, že jejich setkání není poslední. Navíc si začíná klást otázku, jestli tento muž není spojen s její trýznivou minulostí v Indii. Osud a vzácný rubín dvojici opět svede dohromady a zavede ji na riskantní, nejistou pouť, při níž je mnohokrát v sázce život, ale nebezpečí hrozí také jejich srdcím a duším i klíčící vášni a lásce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

My One and Only , 2000


více info...

Přidat komentář

rampapa
13.01.2023 5 z 5

Moc krásný příběh. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.

Juliette
13.02.2017 2 z 5

Čtu hodně romantické knihy, ale tohle bylo děsivě děsivé. Hlavní hrdinové přežili neuvěřitelné věci! No, autorka má opravdu hodně bujnou fantazii, které občas chybí alespoň malý dotek skutečnosti.


cukrovka
24.07.2015 5 z 5

Zajímavá a čtivá kniha. Opravdu příjemné čtení na dovolenou.

Kniha On, a žádný jiný je v

Přečtených34x
Doporučených2x
Knihotéce54x
Chystám se číst17x
Chci si koupit1x