Olga Šípková - Láska jménem aerobik

Olga Šípková - Láska jménem aerobik https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412839/mid_olga-sipkova-laska-jmenem-aerobik-1vZ-412839.png 4 7 2

Sport a pohyb mě doprovází celým mým životem a já ho plnými hrstmi rozdávám dál, protože vím, že člověku dělá dobře.

Přidat komentář

milkara
27.08.2021 5 z 5

Byla dlouho mým vzorem. Narozdíl ode mě neměla lehké dětství, navíc přišla o oba rodiče.. a dokázala toho hodně! Obdivuhodná holka.

iiiccc
14.01.2020 2 z 5

Olga Šípková byla hned po Dádě Patrasové a Sabrině mladé čarodějnici mým dětským idolem. Takže když jsem v knihobudce objevila tuhle knihu, okamžitě jsem se do ní pustila. Ale jsem z toho dost zklamaná (stejně jako z Dády). Začátek mě moc bavil, ale jak se přehouplo vyhrané mistrovství, stala se z Olžina vypravování taková zvláštní směsice všechnojetuboží pohledu a marketingu a z lehkého příjemného stylu psaní se stala kostrbatá křeč. Obsahově nic moc a vše velmi strohé a obecné - hodně jsem trénovala na závody, naběhla jsem na pódium a všechny si získala a vyhrála jsem. Jo a manžel mi byl oporou.
Alespoň jsem si párkrát zacvičila podle jejích starých programů. A musím říct, že ač posledních 12 let cvičím jen podle zahraničních instruktorů, protože ti naši jsou vážně tragédi, Olze stále nikdo nesahá ani po kotníky.


Štítky knihy

tělesná cvičení zdraví aerobik

Autoři knihy

Eva Kubáňová
česká, 1971

Kniha Olga Šípková - Láska jménem aerobik je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce13x
Chystám se číst1x