Snění

Snění https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19858/bmid_sneni-hG1-19858.jpg 3 44 14

Okouzlující série

< 2. díl

Letitia Olivie Hornsbyová potkává svůj ideál v okamžiku, kdy jej srazí do řeky. Kudrnatá, modrooká dívka, které je teprve jedenáct let, se v tom okamžiku rozhodne, že Richard, skvělý, pohledný a naprosto nepočestný syn hraběte z Downe, je rytířem z jejích snů. Teď, dospělá a nepředstavitelně krásná, kuje plán, jak zachránit Richarda před ním samým, pochopitelně tak, že se za něj provdá...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Dreaming , 1994


více info...

Přidat komentář

vcielka
20.01.2024 3 z 5

Tešila som sa na Richarda, ktorý ma v jednotke veľmi zaujal, ale príbeh o ňom ma celkom sklamal. Čakala som od príbehu viac. Bolo to celé také pozliepané, hala bala reakcie a plynutie príbehu. Nevidela som v tom žiadnu kontinuitu premeny. A ten černokňažník? Presne ako povedala teta Mary: Prečo prišiel? - Ja vlastne ani neviem. Asi týmto krátkym dialógom medzi tetou a neterou by som vyjadrila celý príbeh a každú situáciu v ňom. A stále netuším ako a kedy sa Richard zaľúbil takou nehynúcou láskou. Slabé. Málo vysvetlené kľúčové momenty.

narisa
14.08.2022 4 z 5

Druhý díl této série se mi také líbil. Je pravda, že to nebylo tak vtipné. Naopak pro Richarda to bylo dost bolestivé. Někdy to bylo velice smutné.Ty dvě třetiny knihy se mi moc líbily. To, jak se spolu Lety a Richard sbližovali, to jak ji on chránil za každou cenu a před kýmkoli, i když ho to stálo dost bolesti. A ona ho nepřestávala milovat, ať se dělo cokoli. Ale pak to trochu vyšumělo. Konec byl pro mě takový nijaký, protože Richard si stále naplno nepřipouštěl skutečnost o Lety a pak byl najednou zlom a se vším se smířil. A ta střelba na konec tam podle mého už být nemusela.
Ale jinak opět pěkná romantická kniha. Autorka rozhodně umí rozjitřit emoce.


Eva193
02.05.2022 3 z 5

Čtivý, byť i v rámci žánru dost nereálný příběh. Letty byla přehnaně naivní a Richard neměl žádný pořádný důvod být "bez srdce", což mi vadilo asi nejvíc. Ale je tu spousta vtipných scén, protože Letty je chodící katastrofa s laskavým srdcem a příšerným psem. Takže pokud se přenesete přes pár absurdit v ději, tak se jedno odpoledne dobře pobavíte.

Jája92
06.06.2021 3 z 5

Kniha nedosahuje takové kvality jako první díl bohužel,ale i tak se jedná o čtení na jedno odpoledne.

petraj30
07.04.2021 2 z 5

Jak jsem byla z prvního dílu nadšená, tak z tohoto jsem hodně zklamaná. Nevím, co se stalo, ale tohle byla bída.
Hlavní hrdinka byla naivní a hloupoučká, po většinu času otravná. Spíše se chovala jako třináctiletá puberťačka než jako 19ti letá dívka. Richard se mi líbil více v minulém díle, tady se choval každou chvíli jinak.
Od samého začátku to byla nuda. Přišlo mi to jen jako bezduchý dialog o ničem. Strašně jsem přeskakovala, nebylo to ani tak vtipné. Ale jsem ráda, že tu byli i hrdinové z minulého dílu.
Tohle pokračování se bohužel nepovedlo.

Lembac
11.06.2020 2 z 5

Nebylo to tak vtipné jako první díl, bohužel. Hlavní hrdinka Letitia měla asi představovat nemotornou naivku se zlatým srdéčkem, ale častěji se chovala jako děva poměrně silně na hlavu padlá. Škoda.

Aaaannnn
14.01.2020 5 z 5

Nádherný příběh. Myslím ze před další knihou si dovolím trošičku toho..... snění. :)))

LilianaFalcon
21.07.2017 1 z 5

Hlavní hrdinka byla prostě otřesná...

Hebrey
05.12.2016 3 z 5

Trochu příliš naivní na to, aby to byl seriózní román. Na ruhou stranu, jako oddechovka na jedno poklidné odpoledne, je to docela dobré.

*Pájuše*
29.08.2014 3 z 5

Vzhledem k tomu, že první díl odstartoval s vysokou laťkou, tahle kniha nastavenou laťku nepřekonala. :-(

Nibiru
21.08.2014 2 z 5

No tenhle příběh mě moc neoslovil, na rozdíl od knihy Báječná Clio a Hříšná Sofia. Ale asi to záleží na vkusu. Já prostě ty naivně hloupé ženské hrdinky nemusím, ani v červené knihovně.
Příběh taky nic moc, kniha je zbytečně obsáhlá, na to, že se tam celkem nic neděje.

Pedruska01
21.08.2014 5 z 5

Moc hezká knížka, dostala jsem jí jako dárek a opravdu jsem děkovala. Zábavná a poutavá. Krásná romantika. :)

mariva
15.11.2012 3 z 5

Docela dobrý ženský románek. Zatímco jeho humornou stránku oceňuji, přimíchání čarodějnic a kouzel do děje považuji za zbytečné a úplně nesmyslné. Myslím, že kniha by byla dost zajímavá a zábavná i bez toho.

Shakespeare
03.05.2012

muž by nikdy neměl říkat tebe nechci, protože tím víc ještě upoutá ženinu touhu...