Návrh

Návrh https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/411068/bmid_navrh-nYx-411068.jpg 5 2028 393

Off-Campus série

1. díl >

Vysokoškoláčka Hannah Wellsová konečne stretla príťažlivého chalana. V bežných oblastiach života je sebaistá, ale pokiaľ ide o sex a zvádzanie, brzdí ju traumatická skúsenosť. Lenže ako má upútať platonickú lásku, ak nevystrčí hlavu z ulity? Arogantný egocentrik Garrett Graham odjakživa túžil po hokejovej kariére, ale zhoršený prospech jeho sen ohrozuje. Navrhne preto spolužiačke Hannah dohodu, ktorá jemu zaručí pozíciu v tíme a jej zas pozornosť milovaného Justina. Neplánovaný bozk však vedie k divokému sexu a samoľúby sukničkár Garrett si uvedomí, že mu falošný vzťah nestačí. Musí Hannah presvedčiť, že muž, po ktorom túži, je v skutočnosti on. Inokedy stačilo lusknúť a dievčatá sa mu vrhali do náručia. Ale Hannah? Tú len tak nedostane!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Yoli (SK)
Originální název:

The Deal , 2015


více info...

Přidat komentář

Niu
13.04.2024 5 z 5

No tak ty brďo. Už vím, kde vzala Mona Kasten inspiraci. A já že mi to nějak připomíná Snít znovu. Napíšu to takhle, nevím, jestli za to může roční období nebo co :oD, ale normálně čtu hodně drsné krimi, thrillery a horory. Tohle bylo fajn. Oddechovka, ale těžká témata se tam našla také. Obdivuju, jak se s tím popasovali hlavní hrdinové. Líbilo se mi, jak si všechno na rovinu řekli. Až teda na to drama těsně před závěrem. Naštěstí to nebylo natahované a rychle se to objasnilo. Určitě budu v Campusu pokračovat a snad to bude v podobném duchu. No a hokej, co k tomu dodat :o)

amanek
02.04.2024 4 z 5

Chtěla jsem oddechovku, což tato knížka určitě splňuje. Být mi náct, určitě bych byla nadšená. Bohužel už dávno nejsem cílová skupina. Ač se knížka čte hezky, od začátku člověk ví, jak to dopadne a pak ho v podstatě nic nenutí číst dál.


pogmanka
29.03.2024 5 z 5

Moc pěkný příběh. Ze začátku jsem byla skeptická, ale příběh mě mile překvapil a já si ho užila. Oblíbila jsem si oba hlavní hrdiny.

Sančez
17.03.2024 5 z 5

Tak tohle bylo naprosto skvělé. Myslela jsem že mne to nebude bavit, ale šíleně jsem se pletla. Hlavní hrdiny jsem si hned oblíbila a jdu i do dalších knih téhle autorky. Není to jen eroťárna, ale zpracovává zde i vážná témata. Je to prostě skvěle napsáno. Lidičky čtěte je to boží.

Bergerac16
17.03.2024 5 z 5

Garrett i Hanna jsou naprosto skvělí. Oba si nesou neskutečnou nálož svinstva ze své minulosti. Upoutávka na přebalu slibuje young adult jednoduchoučký slaďák, ale oba hrdinové mají svou třináctou komnatu, kterou se snaží ukočírovat, a autorka obojí pěkně rozpracuje.

Pro mě to bylo poměrně slow-burn, což vůbec nevadilo, protože jejich vzájemné hašteření bylo sexy, šťavnaté a výborně jsem se bavila.

On je se sebou tak neskutečně spokojenej, že je to vysloveně zábavný a dechberoucí . Hannu vytáčí jeho sebevědomí, jeho výrazy, jeho neodbytnost, i to, že ho nejde urazit, jejím ostrým a urážlivým komentářům se on jenom culí. Sedm kapitol to trvá, než ji rozesměje.

Silně mi to připomnělo vzájemné kroužení mezi Kate a Dougem v Ledovém ostří.
K prvnímu polibku dojde až v 16.kapitole, a je to nejlepší a nejzábavnější první pusa, o které jsem kdy četla.

biairicia
10.03.2024 4 z 5

Moc hezká oddechová romaňťárna, která se četla sama. Z tohoto žánru určitě to lepší.

zamilov.do.knih
10.03.2024 5 z 5

"tohle si musíš přečíst!" tenhle rozkaz jsem od mojí kámošky jíti četla a slyšela snad milionkrát od té doby, co se známe. bývaly totiž časy, kdy jsme obě měly crushe na různý hokejisty a tahle knížka a celkově celá série je právě o nich. příběh jsem si každopadně chtěla přečíst, ale dlouho dobu mě hrozně odrazovala ta obálka a ta úplně šílená cena (jako pardon, ale pětistovka za takovou hrůzu?!), nakonec se ke mně ale kniha dostala a musím uznat, že kniha by se opravdu neměla soudit podle obalu.
bylo to skvělý! příběh byl čtivý, vtipný a milý, postavy jsem si oblíbila a moc se mi líbilo, že kniha nebyla jen o hokeji a sexu (což jsem si popravdě kvůli té obálce myslela, že bude), ale řešily se v ní i celkem deep témata a oceňuju, že hrdinové společně našly klíč k překonání svých problémů z minulosti. jedinou výtku mám k posledním cca padesáti stránkám, kde to mezi postavami skřípe, ale nemuselo by, kdyby spolu normálně promluvily (taková klasika v knížkách ze střední haha). ale jinak hodnotím jako skvělou knížku a doufám, že seš konečně spokojená, jíťo!

KlaraD851
03.03.2024 5 z 5

Ano, ano a ještě jednou ano! Nečekala jsem, že mě tahle série takhle chytne. Garretta i Hannu jsem si zamilovala, příběh prožívala s nimi, vtáhnul mě a pohltil. Romantika, smutné chvíle, humor, vše naprosto vyvážené. Elle Kennedy, děkuji. Vedle T.L.Swan moje 2 nej autorky tohoto žánru.

IrenaMikerová
06.02.2024 5 z 5

Musela jsem si to přečíst minimálně 10x! V celé sérii je tento díl můj nejoblíbenější. Garretta Grahama prostě miluju! Hanna byla taky super, ale její scény kdy chodila na zkoušky mě moc nebavili. Ale jinak všechno ostatní mě teda bavilo! Musím říct, že to bylo snad poprvé co jsem při čtení knížky měla motýlky. Autorčin styl psaní je úžasný a čtivý.

kirstinrau
31.01.2024 5 z 5

Instagram: @kirstinrau

Prečo som ja toto nečítala už skôr? Raz som ju rozčítala, ale asi som bola v inej životnej etape, že ma to vtedy nechytilo Teraz? Ja sa od tejto série neviem odtrhnúť. Potrebujem ďalšie knihy. Toto bolo tak neskutočne dobre napísané. Milujem to.

Chémia medzi Hannou a Garettom bola úžasná, aj keď zo začiatku to skôr vyzeralo troška inak. Zbožňovala som ich doťahovanie sa a ako si postupne k sebe našli cestu a zistili, čo chcú. Boli tu naozaj aj vážne témy, ale všetko do seba zapadalo a je z toho dokonalý príbeh. Určite sa vystriedajú všetky možné emócie, ale teda tých úsmevných je viacej, tak žiaden strach. A sexu tiež nešetrili. Ja som si obľúbila aj vedľajšie postavy a tak som zvedavá na ich príbehy. K tejto knihe sa určite budem vracať. Už chápem moju kamošku, prečo má túto sériu tak rada. Touto cestou jej ďakujem za požičanie kníh. Určite to bolo pre ňu ťažké.muach. A samozrejme vďaka aj vám, že ste mi sériu odporučili. Vy viete kto

Len jedna vec ma mrzí a to sú obálky. Keby sa mám rozhodovať či si to prečítam len kvôli nej, tak rozhodne po knihe nesiahnem. Tie originálne sú určite krajšie. Takto to pôsobí naozaj lacno.

odel
29.01.2024 5 z 5

Kniha se mi líbila, rozhodně doporučuju.

Majuš333
28.01.2024 5 z 5

"Otázka," ohlásím Tuckovi, který vejde do kuchyně.
"Odpověď," reaguje bez zaváhání.
"Já tu otázku ještě nepoložil, vole."
Hodí po mně úšklebkem, ve dřezu si umyje ruce a pak si kolem pasu ováže neonově růžovou zástěru.


Už je to veľmi dlho, čo som sériu 'Off-Campus' čítala naposledy...
Hanna a Garrett sú takým chutným predkrmom pred hlavným chodom-Loganom :)


Garrett posune to svoje velké tělo po posteli, opře se hlavou o dřevěné čelo a ztěžka si povzdechne, když mu papíry hodím do klína.
"Čti," nařídím.
"Nahlas?"
"Jo. A až dočteš, chci, abys shrnul, co jsi právě přečetl. Myslíš, že to zvládneš?"
Vteřinu je ticho, pak se mu zachvěje spodní ret. "Tohle nejspíš není ta nejlepší chvíle, abych ti to řekl, ale...neumím číst."
Pusa se mi sama otevře. Do háje. To přece nemůže myslet vá-
Garrett se zachechtá. "Klídek. Si z tebe dělám prdel." Pak se zamračí. "Ty sis fakt myslela, že neumím číst? Kriste na nebi, Wellsko."
Sladce se usměju. "V nejmenším by mě to nepřekvapilo."

kittlerka
27.01.2024 4 z 5

Taková odpočinková romanťárna:) děj hezky plynul, knížka byla čtivá:)

Damonka12
01.01.2024 5 z 5

Miluju styl jakým autorka píše. Také mi hodně vyhovuje hokejové a univerzitní prostředí spolu s romantikou a erotikou.

Majulle
27.12.2023

Perfektni ctiva kniha

mstychov
23.12.2023 5 z 5

Knížku bych nazvala audio por**m. Maximálně jsem si ji užila. :) Střídají se v ní dva pohledy.

Hanna je studentkou zpěvu na vysoké škole. Je milá, hodná a talentovaná.

Garrett je hvězdou univerzitního hokeje. Je šikovný v tom, co dělá, až na známky z jednoho předmětu.

Cesty Garretta a Hannah se zkříží ve chvíli, kdy bude on potřebovat doučování a ona získat srdce vysněného kluka z univerzity.

Na knížce oceňuji zpracování těžkého tématu, jakým je znásilnění a fyzické a psychické týrání. Autorka nás dostala na hranu zoufalství, ale zároveň nám ukázala, jak se z toho můžeme dostat a že láska a přátelství jsou mocné.

Moc jsem si oblíbila hlavní hrdinku i hrdinu. Interakce mezi nimi byly zábavné. Celý příběh byl okořeněn pikantní erotikou.

Začátek byl pozvolnější, ale jakmile se příběh dostal přes první čtvrtinu, poslouchal se jako po másle.

Těším se na druhý díl. Doufám, že mě nezklame, jak se mi občas u druhých dílů stává.

Oblíbené věty z knihy:
Teď už se neohlížím. Teď už se dívám jenom dopředu.

Micandy
11.11.2023 5 z 5

Ideální román typu hate to love pro podzimní večery, kdy se chcete zasmát a vypnout. Jsem mile překvapená, kniha mě bavila, i když nejsem cílovka. Příběh svižně plynul a není zbytečně natahovaný.

knizni.taurus
07.11.2023 4 z 5

Série off campus je takové moje guilty pleasure. Jsou to totiž super příběhy, které mají vše co od NA příběhu vyžaduju - sympatické postavy, sarkastické řeči, těžké a důležité téma a pohled obou hlavních postav (ten fakt u romantických knih oceňuju).

Garret je za začátku nesympatický arogantní hokejista, kterému Hannah trochu srazí hřebínek :)) (i když jeho slovník mi přijde občas fakt neandrtálský po celou dobu knihy). Nakonec si ho ale zamilujete, klasicky totiž není takový, jaký se prezentuje. Oba si v rámci dospívání prošli něčím hrozným, s čímž si vlastně navzájem pomůžou. Romantická linka je tady fakt skvělá, i když je to jedna z těch friends to lovers (možná ze začátku hate to love), která není moje oblíbená, ale sarkasmus a popichování postav mi to vynahrazují.

No, knížku jsem četla již před delší dobou a teď knihu poslouchala jako audio, tak něco málo k audioverzi. Proč, ale vážně proč v knihách, kde je pohled chlapa i ženy, je interpretem jen žena? :/ Tohle se fakt nepovedlo (ne že by interpretka nebyla dobrá, ale části Garretta měl prostě namluvit chlap). Jo a plus počeštění jména Hannah mi fakt rvalo uši (proč ji říkají Heno, Heni atd., když v češtině je normálně Hana, nebo neměli skloňovat a oslovovat ji pořád anglicky). Btw. knihu jsem poslouchala i v angličtině a ten mužský chlap tomu prostě dodá na autentičnosti (pokud zvládáte aj, běžte do toho), protože pokud se jedná jako tady o NA s nějakými erotickými scénami, tak to vyzní bez muže fakt hrozně. :D

Každopádně je to taková new adult pohádka. Postavy jsou neskutečně sexy a dokonalé, tohle mi už v příbězích nepřijde tak atraktivní, ale na druhou stranu, občas si takovou pohádku ráda přečtu. :D

dam.si.knihu
06.11.2023 5 z 5

Jak přede mnou mohla tahle série tak dlouho utíkat? Už naprosto chápu ty skvělé ohlasy a neustálé doporučování této série s názvem Off - Campus od autorky Elle Kennedy. Tohle bylo vynikající! Všichni co milujete romanticko-erotické romány ze školního prostředí si tohle musíte povinně přečíst, či poslechnout v audioverzi. Já měla tu možnost mít knihu v audioverzi a byla to pecka. Byť mě trochu mrzí, že hlavního hrdinu nečetl muž, tak i tak nemám co vytknout, protože Klára Anita Přistižená byla výtečná!

Tuhle knihu jak jednou začnete, tak nemůžete přestat. A když čtu/poslouchám takový příběh, tak přesně takhle to chci mít. Pod obálkou se skrývá opravdu krásný, ale i silný příběh, kde se hlavní hrdinové zabývají těžkými a silnými tématy a autorka je zpracoval na výtečnou. Musím říct, že mě pro změnu bavilo číst o silné hlavní hrdince s těžkou minulostí.

Nesmím opomenout, že v knize máme mou oblíbenou hate to love linku, která vždycky přidá body, pokud je skvěle napsaná, a tady rozhodně je.
Příběh je opravdu návykový a autorka ví, jak čtenáře udržet u knihy. Nebylo tam spousta zbytečných dramat a hádek, ale vše plynulo krásně. Bylo to opravdu vtipné, originální a skvělé. Já už se teď nemůžu dočkat, až se pustím do dalších dílů této série!

Margherita_N
22.10.2023 3 z 5

O tom, jak se školní idol, kapitán hokejového týmu a syn hvězdy NHL Garrett zamiluje do zdánlivě obyčejné spolužačky, která na prestižní americké univerzitě studuje jen díky plnému stipendiu, protože její rodina by na to neměla. A proč má Hanna stipendium? Protože je skvělá hudební skladatelka a má výjimečný hlas, který Garretta neuvěřitelně rozpaluje, a když se k tomu ještě přidá její totálně sexy postava s pořádným zadkem a „striptérskýma kozama“ (jinými slovy se Garrett nevyjadřuje), je o doslova neuvěřitelné sexuální scény postaráno. Je to pohádka a docela blbost. Ústřední dvojice je nejvíc sexy, jak jen to jde, navíc to mají v hlavě srovnaný tak jako málokterej dvacetiletej člověk. Takže se sice na chvilku pohádaj (kvůli šíleným situacím, který by málokdo ustál), ale protože jsou tak rozumní a pojí je ta výjimečná tělesná přitažlivost a nejlepší sex, tak si vzápětí rozumně promluví a jsou zpátky spolu. Budoucí zpěvačka a hokejista. Prostě ten příběh nestojí nohama na zemi ani v jednom ohledu, jako román pro teenagery asi dobrý, ale mně by i jako náctiletou štvalo, jak jsou všichni definovaní fyzickou krásou.