Odkyselení těla aneb Dokonalý pramen mládí a štíhlosti

Odkyselení těla aneb Dokonalý pramen mládí a štíhlosti https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89324/bmid_odkyseleni-tela-aneb-dokonaly-prame-seW-89324.png 4 10 4

Rovnováha kyselých a zásaditých látek v těle vám umožní zdravý a mimořádně dlouhý život Zůstaňte nebo spíš buďte prostě opět mladí a zdraví! V této knížce poskytuje autorka na základě vlastních zkušeností rady jak se zbavit řady zdravotních potíží, které jí samotnou kdysi znesnadňovaly život a ubíraly mu na kvalitě. Přesvědčí vás, že téměř všechna onemocnění se dají léčit, pokud si člověk osvojí nový životní styl a setrvá u něho. Naučí vás znovu obnovit rovnováhu kyselých a zásaditých látek ve svém těle a vážit si jeho předností. Rady, které nabízí, může využít každý a vést díky nim zdravý a dlouhý život. (rovnováha kyselých a zásaditých látek v těle jako předpoklad pro zdravý a mimořádně dlouhý život)... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Noxi
Originální název:

Entsäuerung des Körpers


více info...

Přidat komentář

Olous1
26.10.2019 5 z 5

Knihu jsem zakoupila v levných knihách. Je to taková útlá knížečka, ale najdete v ní cenné rady o kyselých a zásaditých látkách v těle. Nemyslím, že kniha je odpad.

jekyll
09.02.2019 odpad!

Kniha od zeny, ktera je presvedcena, ze lide jiz obyvali 3 jine svety, studuje bajoslovi a lide s krevni skupinou A nalezi podle autorky k prstenci asteroidu a ne na planetu Zemi a se skupinou 0 vubec nepatri do nasi slunecni soustavy. Ja doporucuji ridit se radami v teto knize, ovsem pouze za predpokladu, ze hodlate zemrit.


dzejkbeltygros
19.10.2018 4 z 5

Na tuhle knížku jsem narazila náhodou mezi levnými knihami. Ale je to pro mě velký objev a poklad. Téměř všechno, co autorka píše dává smysl a je reálné. Mám hned několik zdravotních problémů jako ona, ale vlila do mě novou a silnou naději, že se jich můžu zbavit a cítit se mnohem lépe. Tak hurá do toho! :)

bara9550
09.07.2017 5 z 5

Kniha mi pomohla zjistit proč mám zdravotní problémy a žádný doktor mi nedokáže pomoci - hlavně zbytečné cpaní chemie do lidských chřtánů není můj styl.
vše do podrobna vysvětleno a hlavně opravdu rady fungují a dávají smysl.
Kniha mi moc pomohla.

Štítky knihy

hubnutí odkyselení

Autorovy další knížky

Patrizia Pfister
německá, 1962
2011  80%Odkyselení těla aneb Dokonalý pramen mládí a štíhlosti
2011  80%Odkyselení těla v 10 krocích

Kniha Odkyselení těla aneb Dokonalý pramen mládí a štíhlosti je v

Přečtených19x
Doporučených1x
Knihotéce18x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x