Odkaz rodiny Jacksonů

Odkaz rodiny Jacksonů https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388764/bmid_odkaz-rodiny-jacksonu-TyT-388764.jpg 5 4 2

Snímky z rodinného archivu / Kniha k 50. výročí vzniku kapely. Odkaz rodiny Jacksonů je první oficiální knihou o rodině krále popu. Tato obsáhlá publikace odhaluje dosud nevyprávěný, fascinující příběh legendy, jíž Jacksonovi jsou. Kniha popisuje jejich cestu ke slávě od dob, kdy byli ještě dětmi a žili v Jacksonově ulici číslo 2300, přes roky, kdy se jako Jackson 5 upsali společnosti Motown, a následující zásadní přechod k nahrávací společnosti Epic, kde pokračovali už jako The Jacksons, až po rozkvět jejich sólových kariér a současnost. Díky jedinečnému přístupu k rodinným archivům i soukromým fotografickým sbírkám Jackieho, Marlona a Tita Jacksonových, obsahuje kniha množství nikdy neuveřejněných snímků. Výsledkem je ohromující sbírka vizuálního materiálu: fotky z rodinného archivu, snímky prvních kytar, které kluci vlastnili, nebo exkluzivní portréty od špičkového fotografa Harrisona Funka, který dokumentoval jejich profesionální kariéru.... celý text

Literatura faktu Biografie a memoáry Umění
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

The Jacksons: Legacy , 2017


více info...

Přidat komentář

cleopatra11
30.09.2023 5 z 5

Kniha koresponduje celou hudební kariéru J5.
Krásné rodinné fotografie.

LuckyVagabond
13.03.2019 5 z 5

Krásný fotografický vhled do vzestupu rodiny, kde hudba byla synonymum pro život. Z knihy číší radost, láska k hudbě, láska k rodině a velkolepý úspěch.

Při čtení/prohlížení jsem si na youtube pouštěl songy, které zrovna byly v knize zmiňovány a prošel si tak s rodinou Jacksonů cestu na vrchol song po songu, fotku po fotce, úspěch po úspěchu.

Kniha pro všechny fanoušky.


Autorovy knížky

Fred Bronson
americká, 1949
2018  100%Odkaz rodiny Jacksonů

Kniha Odkaz rodiny Jacksonů je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce5x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x