Od vlčích kousanců po vlčí polibky

Od vlčích kousanců po vlčí polibky https://www.databazeknih.cz/img/books/68_/68292/od-vlcich-kousancu-p-68292.peg 5 6 2

Tato kniha by měla být chápána jako deník života s čistokrevnými vlky a v žádném případě by neměla propagovat chov vlků na úrovni psů. Publikace ukazuje problémy s chovem vlků v civilizovaném světě a upsání se pro tato zvířata na dobu dlouhých let. Kniha je doplněna fotografiemi a filmem na DVD z archivu autora.

Přidat komentář

simanski
29.03.2019 5 z 5

Miluji vlky a dlouho jsem nemohl tuto knihu sehnat.Nakonec jsem se rozhodl ,že oslovím přímo samotného autora.Knihu jsem sehnal a co víc seznámil jsem se s úžasným člověkem ,pro kterého vlci a psi jsou opravdu vše.Kniha ,kterou napsal popisuje jeho život po boku tří vlků ,které se postupem času stali jeho rodinou.Převážná část knihy pojednává převážně o posledním vlku,vlčici Lupíně ,německém ovčáku Armínovi ,jejich kříženci Áresovi .Detailně popsaná problematická výchova vlčice výcvik,pocity a neskutečné odhodlání a vytrvalost autora,dělá z této knihy opravdový unikát.

Ruw
03.04.2012 4 z 5

Proti jiným tohoto typu (Vlci u dveří, Nedělejte poplach...) nebyla, až tolik čtivá, ale přesto kvalita. A před Františkem klobouk dolů, jak se dovede vcítit do duše zvířete.


Štítky knihy

příroda zvířata, fauna vlci

Autorovy knížky

František Hrach
česká, 1954
2009  97%Od vlčích kousanců po vlčí polibky

Kniha Od vlčích kousanců po vlčí polibky je v

Přečtených6x
Doporučených2x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x