Od pohádky k pohádce

Od pohádky k pohádce https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/293798/bmid_od-pohadky-k-pohadce-Gox-293798.jpg 4 10 4

Bylo, nebo nebylo? Stalo se to, nebo nestalo? Víte, proč všechna kouzla ze světa zmizela a jediné kouzelné slovo, co nám zůstalo, je PROSÍM? Jak Janek přechytračil čerta Kakabuse? Co se stane, když v nepravou chvíli řeknete o sedmikrásce, že je chudobka? Proč se Řimbaba vydal do světa nebo jak se Jonáš napravil? Je pravda, že černý kocour nosí smůlu? Odpovědi na všechny tyto otázky a ještě spoustu dalších najdete v knize Od pohádky k pohádce. Kniha Ireny Kaftanové plná nevšedních pohádkových příběhů, kterou svými neobyčejně poutavými kresbami doprovází přední český ilustrátor Josef Quis, zaujme a pobaví nejednoho čtenáře.... celý text

Přidat komentář

Janizoun
03.07.2023 5 z 5

Knihu letos dostala dcera, když byla pasována na čtenářku a vybíral jí její třídní pan učitel. Vybral dobře, knížka je plná pohádek, je v ní hodně čtiva, což oceňuji, má větší písmena, tak i pro děti co už se naučily číst je určitě vhodná. Ilustrace se také dětem líbí, pohádky jsou srozumitelné a poučné. Dětem i mně se celkově moc knížka líbila.

pavelkraus
25.01.2020 4 z 5

Moc se nám líbí, pohádky jsou i poučné.


Lucissia
02.03.2017 4 z 5

Knížka plná pohádek, některé jsou povedené a záživné, jiné trošku méně. Vadí mi trošku počítačové ilustrace a sem tam hrubky ve slovech. Nicméně synovi se některé pohádky líbily a nakonec i ty obrázky, takže bych ji sice nezatracovala, ale ani ji nemůžu rovnat k lepším, co jsem předčítala... :-)

veronie
03.01.2017 3 z 5

Náherně ilustrovaná knížka plná originálních pohádek.