Očkování: Obchod se strachem

Očkování: Obchod se strachem https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42224/bmid_ockovani-obchod-se-strachem-fKC-42224.png 4 5 4

Přední německý odborník na očkování a odborný poradce německého "Svazu poškozených očkováním" napsal obsažnou knihu, v níž vyvrací oficiální dogmata výrobců vakcín. Na údajích německého spolkového statistického úřadu a dalších nezávislých zdrojů informací ukazuje, že nakažlivé choroby ustoupily z jiných příčin, a očkování tento ústup nijak neovlivnilo. Naopak, v některých případech bylo příčinou epidemií. Zároveň uvádí případy vážných poškození zdraví a úmrtí následkem očkování. Pojednává každou vakcínu zvlášť, s ohledem na její specifika. Podrobně se zabývá různými formami poškození. Radí, jak rozpoznat "symptomy poškození očkováním". Hovoří zasvěceně i o historii vakcinace a o současném stavu v Německu, kde je očkování, podobně jako v mnoha jiných zemích, nepovinné. Uvádí případy poškozených, kterým soudy přiřkly náhradu škody. Tuto knihu by si měl přečíst každý rodič a každý zdravotník, který pracuje s vakcínami či s onemocněními, vzniklými jako následek očkování.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Zdraví

Vydáno: , Alternativa
Originální název:

Impfen: Das Geschäft mit der Angst


více info...

Přidat komentář

Kuzzie
11.05.2022 5 z 5

Na svou dobu převratné! Samozřejmě,že to nepřesvědčí lidí, kteří jsou zvyklí nekriticky přijímat všechno,co jim řekne WHO nebo ministerstvo zdravotnictví ( latinský překlad slova minister je sluha- to jen abyste věděli,že to oni by se měli klanět nám a ne my jim).

LuckyVagabond
02.02.2019 odpad!

Název: Obchod se strachem přesně vystihuje knihu samotnou.
Z knihy člověk získá pocit, že očkování může za všechno zlo na světě a nikdy nikomu a ničemu nepomohlo. Je to plné tendenčních, zaujatých a dezinterpretovaných informací. Určitě je dobré mít přehled o tomto tématu a neočkovat se proti každé blbosti, ale vidět věci černobílé není nikdy k dobru. Relevantnější informace se člověk dozví spíše na anglické wikipedii. Tato kniha se jen snaží vyvolat strach a vydělat na něm.


Leire
21.12.2015

Nejprve si milý uživateli zjistěte kompletní studie veškeré i utajené, které kdy byly provedeny v oblasti očkování, včetně veškerých NU, které očkování způsobuje, a pak se Vám možná rozsvítí.

sekernik
25.10.2014

Nebezpečný blábol.

Štítky knihy

očkování

Autorovy knížky

Gerhard Buchwald
německá, 1920 - 2009
2009  72%Očkování: Obchod se strachem

Kniha Očkování: Obchod se strachem je v

Právě čtených1x
Přečtených10x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce5x
Chystám se číst4x
Chci si koupit4x