Očkování - hrozba nebo záchrana?

Očkování - hrozba nebo záchrana? https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460602/bmid_ockovani-hrozba-nebo-zachrana-eeJ-460602.jpg 4 35 20

Všude na světě jsou lidé rozděleni do dvou táborů. Jedni se očkování brání a druzí očkování velebí. Kdo má pravdu? Může nás očkování ohrozit, nebo je to jediná možnost záchrany lidstva? Co víme o očkování? Je strach z očkování oprávněný, nebo musíme mít strach především z nových chorob? Jsou věci, které nejde vrátit zpět. Proto bychom se měli včas a správně rozhodnout. Protože potom by mohlo být pozdě. K takovému rozhodnutí však potřebujeme informace. Zvláště když Bill Gates a mnozí jiní prohlašují: To, co nás dostane zpět do světa, který jsme měli před koronavirem, je vakcína, kterou je třeba dostat ke všem 7 miliardám lidí. Mávneme nad tím rukou? Můžeme. Ale pak, jak říká podnikatel Mike Murdock: Nikdy si nestěžujte na to, co jste umožnili, aby se stalo.... celý text

Přidat komentář

Allla9
31.01.2024 5 z 5

Tady na tu knížku si musí udělat názor každý sám za sebe. Jsou zde shrnuty způsob výroby a vývoj vakcín proti různým nemocem. A hlavně je vysvětleno kdo z tímto stojí, komu z toho jde prospěch a zisky.

cleopatra11
16.10.2023 5 z 5

Neuvěřitelné. Doslova se mi zvedl tlak, když jsem to četla. Vůbec nejde o zdraví lidí, je to vše jen zkurwený byznys.
Dala bych to jako povinnou četbu.
Kdyby to šlo, dala bych 10 hvězdiček.


ditul
07.10.2023 5 z 5

Dokonalé shrnutí informací, škoda, že mnoha lidem je to jedno anebo věří farmaceutickým firmám.. Jinak jsem netušila, jak Prymula je se vším tak propojen..
Pojmy jako mDNA a mRNA, HeLa buňky, VERO.. Člověka jen napadá, proč pěstovat dál viry, které už defakto vymizely, proč upravovat.. Proč už se nemusí zkoumat 5 let.. Je krásné, že je moje hlavička má nekonečné množství představivostí..

Jack Bauer
13.05.2022 5 z 5

Zatím všechny knihy Tomáše Kašpara , které jsem přečetl jsem hodnotil plným počtem. Vždy se čtou jedním dechem a zaujmou hned od první věty . S autorem téměř ve všem souhlásím a sám vše tak vnímám i bez čtení jeho knih. Jako by me mluvil z duše. Vše je dnes cenzurováno nebo přímo odstraněno., určité knihy na téma zdraví se nedají vůbec sehnat, koupit a v knihovnách k zapůjčení nejsou. Když napíši pravdivý komentář jak to ve farmaceutických společnostech či u doktorů, zubařů chodí je mi hned smazán. V dětství jsme na zdraví nedbal, kouřil jsem, pil a v 18 jsem se cítil jak někteří dnešní padesátnici a měl představu, že v 50 život pro mě jako zdravého člověka končí. Změnil jsem životní styl, přestal kouřit, pít, začal sportovat, neberu žádné léky a po obávané padesátce jako bych se znovu narodil a cítím se lépe než v 18 letech!!!! Do lékáren vůbec nechodím a když cítím, že na mě něco leze vše řeším přírodní cestou a ještě to přijde levněji než drahé chemické léky s vedlejšími účinky. Kašpar nejenže píše velmi otevřeně, ale jeho knihy jsou velice čtivé, tuhle opět doporučuji. Vše je byznys.

Aaloha
26.01.2022 5 z 5

Povinná četba pro každého a pak ať se každý sám rozhodne. Nelehké a smutné čtení, musela jsem si to dávkovat po pár stránkách.

Hana H.
19.01.2022

(SPOILER) Aha, opět cenzura zapracovala, takže rozvedu své hodnocení knihy, označím jako SPOILER.

Tato kniha vlastně popisuje podstatu toho, co dnes pan prof. Turánek nazývá trefně "Vakcinačním jarmarkem".
Autor posbíral informace z různých zdrojů, které v knize uvádí. Je na čtenáři, jestli začne hledat a co si najde sám. Otázkou ovšem je, co se ještě dohledat dá, protože cenzura je v současné době značná.
To, že vědci, lékaři atd. mají různé názory, je normální a normální je o nich diskutovat, naopak není vůbec normální lidi, kteří mají jiný názor, jakkoli dehonestovat. Není pak divu, že té části obyvatel, která o tom, jaký lék si vezme, přemýšlí, je tento způsob informování podezřelý.
Cenzuru názorů známe z minulosti, jaký měla důvod víme všichni. Čirou náhodou jsem včera viděla film Jan Palach, kde o cenzuře tam padla věta, která naprosto koresponduje s nynější situací.

Na konci publikace zcela správně autor uvedl Odmítnutí odpovědnosti, kde je jasně uvedeno, co je a co není cílem jeho knihy.

Při čtení knihy jsem si mimochodem vzpomněla na jednu scénu ze seriálu Teorie Velkého třesku, kdy Benadette v diskuzi o vedlejších účincích jednoho léku farmaceutické společnosti, která ji zaměstnává, řekla: "Možná, ale jak říkají naši právníci - je hodně věcí, které tohle způsobují".

ANATS
14.01.2022 5 z 5

No...co k tomu dodat, vše už bylo řečeno v předešlých komentářích.

Občas jsem měla chuť hodit knížkou o zeď, neměla jsem sílu číst dál, ale dočetla jsem až do konce. BOHUŽEL pravda, krutá realita.

Je mi z tohohle světa na nic..... :-(

Chesterton
27.11.2021

Kdyby jen polovina informací v této útlé brožurce byla pravdivá, byl by to důvod k vážnému zamyšlení nad cestou do pekel, kterou lidstvo dobrovolně podstupuje. Nejsou tam argumenty proti covid očkování rizikových skupin, ba ani proti očkování rizikových skupin dětí! Jsou tam argumenty ke střízlivosti a opatrnosti v jásání nad zázrakem očkování a možnostech, jak se mu u méně rizikových a jinak zdravých lidí pokusit vyhnout. Žádný "zázrak" medicíny nikdy není bez možnosti negativního dopadu na budoucnost . . . . . . a současná manipulace zdá se, že nezná mezí . . .
A ano, bohužel ani doktoři vám pravdu neřeknou (možná jí někteří ani nechtějí znát?) , jak pěkně píše Chytuš o očkování dcery . . .
Děti mám očkované základním minimem a u vnoučat budu doporučovat totéž! V žádném případě covid nebo cokoli zbytečného!

hankabe
31.08.2021 5 z 5

Ačkoliv pan autor v závěru uvedl, že čtenáře této knihy nechce strašit, jsem strachem téměř paralizována. Ale nemůže za to kniha, může za to fakt, že jsem se utvrdila v tom, co si už víc jak 2 roky myslím. A když tady nakouknu do záložky Diskuze, strach graduje do pocitu na zvracení. Protože vidím, a nejen tady, že lidi vidět nechtějí.

LivN
31.07.2021 5 z 5

Kniha mi hodně dala a hlavně ještě víc otevřela oči. Říkám si, že ani nemůže být pravda to co se tady děje, ale bohužel je. Vidím teď svět úplně jinak. Žádná svoboda projevu. Jsme jen pokusni králíci a covid je jen velký byznys, tak jako všechna očkování. Oni nás nechtěji léčit právě naopak. A měla jsem správné tušení kdo za tím vším je a tato kniha mi to jen potvrdila. Doporučuji přečíst všem a doporučit dal aby se lidé konečně probrali a otevřeli oči.

evelýny
20.06.2021 5 z 5

Být či nebýt - to je oč tu běží?
Očkovat či neočkovat?
Vyznám se v tom stěží.

Svoboda znamená možnost volby.
Svoboda znamená odpovědnost za svou volbu.
S jednostrannými informacemi nebo bez nich možnost volby nemáme.

Zajímavé, pro některé překvapující, v důsledcích pro mě nepochopitelné a neuchopitelné.
A co mě hodně zaujalo, trochu překvapilo? Spojitost očkování s náhlým úmrtím kojenců.

A teď, babo raď...

P.S.: Tolik ovcí ve stádu, ale stačí na toto téma rozum oslů? Možná pan Orwell by věděl...

Vážení, čtěte.
Kapitolu 20. - Je možné nahradit očkování? - doporučuji všem.

666Jitka
04.06.2021 5 z 5

Velice zajímavá kniha plná překvapujících a místy až šokujících informací. Tuto knížku by si měl opravdu přečíst každý právě v této podivné době, ať už je pro očkování nebo proti němu. Ocitáme se v době, kdy je společnost rozdělena na dva tábory a musím říci, že začínám mít pocit, že Ti kteří nesdílí nadšení z očkování a odmítají ho, začínají být šikanováni a omezováni, přitom by tak závažná věc, měla být svobodným rozhodnutím každého člověka. Těm, kdo očkovaní jsou a v očkování věří, by přeci nemělo vadit, že jsou jedinci, kteří toto odmítají, protože je má přeci vakcína ochránit, tzn. nejsou jim neočkovaní žádnou hrozbou. Nemohu se zbavit pocitu, že je za tím vším celou dobu něco víc a v první řadě určitě byznys. A jak už kdysi napsal Ray Bradbury "... donutí nás pro naše dobro" :-((

jiri77
16.04.2021 5 z 5

Knihu jsem přímo zhltnul. Toto by si měl přečíst každý a utvořit si vlastní názor. Informace z knihy jsou velmi zarážející ! Rozhodně doporučuji !

Olous1
12.04.2021 5 z 5

Souhlasím se svojí knižní přítelkyní Chytuš.Milý čtenáři, tuto knihu by si měl přečíst každý. Hlavně v tého divné době. Zajímavé čtení, od pana autora mám načteno více knih a všechny jsou velmi zajímavé. Za mě 100%.

Chytuš
11.04.2021 5 z 5

Podobné informace vám veřejnoprávní média neřeknou. Neřeknou vám je ani doktoři, alespoň ne většina z nich... Poměrně nedávno jsem byla děcařkou dcery tlačena do očkování proti rakovině děložního čípku, do 15 let je "výhodně zdarma". Nejsem zastáncem podobných "výhod", obzvlášť když mi je někdo tlačí na můj vkus skoro násilím, takže jsem začala s pátráním o tomto druhu očkování na vlastní pěst. Nebudu vás napínat - veselé zjištění to nebylo. Hodně informací z knihy jsem tak už věděla, přinejmenším tušila. Ale bylo i dost věcí, které si člověk při četbě utřídí, i když už nějaký svůj názor na očkování má. Každopádně musím souhlasit s autorem, že každý by si měl na otázku očkování odpovědět sám a nést si zodpovědnost za svoje rozhodnutí. Z donucovacích praktik ohledně hitovky roku - očkování na Covid-19, které se na nás dnes a denně řítí od našich "hlasatelů jediné pravdy", mě proto upřímně mrazí...

"V našem světě existují přírodní zákony. Příroda podle nich funguje a díky tomu v ní vše probíhá v dokonalé souhře. Jakékoli narušení těchto zákonitostí vede k destrukci.
Jediný, kdo se odmítá těmito zákony řídit, je člověk. Ve své pýše se domnívá, že se tak může chovat beztrestně. Že neponese žádné důsledky. Můžeme se smát doporučením výrobce automobilu a nasypat 'pro lepší výkon' cukr do benzínu. A zadřeme motor. Můžeme se vysmívat doporučením našeho Konstruktéra a píchat do sebe 'pro silnější imunitu' rtuť, formaldehyd, glutamát, bílkoviny atd. A zadřeme naše zdraví." str. 67

Bibionyka
21.03.2021 5 z 5

Velmi zajímavá a poučná kniha, kterou by si měl přečíst každý člověk, úplně každý!

kamibe
12.02.2021 5 z 5

Jsou tu informace, které se z televize nedozvím a které bych sama těžko hledala. Jsem tedy vděčná, že je autor takový detektiv a umí vypátrat tolik zajímavostí, které navíc podá velmi přehledně. Knihu jsem dnes darovala naší knihovně v naději, že se tak dostane k dalším čtenářům.

moničina
06.02.2021 5 z 5

Výborná kniha, z ktorej som sa dozvedela podrobnejšie to, o čom som len tak povrchne predtým počula. Hlavne tá kapitola o prisadach vo vakcinach a ich účinky na rozne casti ludskeho tela su vynikajuco odprezentovane a velmi vierohodne vysvetlene. Cela kniha zase posunula moje poznanie dalej a dufam, ze autor bude aj v buducnosti pokracovat v odhalovani velmi zaujimavych a zavaznych veciach, týkajúcich sa nášho zdravia a zivota. Ďakujem.

SteveP1
03.01.2021 5 z 5

Tato kniha vychází v pravý čas, v době, kdy jsou lidé totálně zblblí a vystrašení denodenní úmornou oficiální masáží a propagandou sdělovacích prostředků, a kdy se pomalu ale jistě stupňuje nátlak moci na veřejnost ve věci očkování proti covidu. Očkování proti viru, po jehož útoku zůstává přes 90% postižených (pozitivních) obětí s obyčejnými chřipkovými příznaky, přičemž velká část z nich dokonce nepociťuje příznaky vůbec žádné...Očkování nevyzkoušenou vakcínou a na vlastní riziko. Inu, za vším hledej peníze...
Tuto knihu plnou nepříjemných faktů, které se bohužel z oficiálních sdělovacích prostředků nedozvíte, by si měl přečíst KAŽDÝ, kdo o jakémkoli očkování přemýšlí. Velmi doporučuji!

makushenka
02.01.2021 4 z 5

Na pár stranách uvedené poznatky, které autor sesbíral během posledních pár let. Ať už jste pro nebo proti, je to rozhodně zajímavé čtení.

Štítky knihy

konspirace epidemie očkování koronavirus, covid-19 očkování dětí

Autorovy další knížky

Tomáš Kašpar
česká, 1959
2013  83%Nespěchejte do rakve
2016  81%Krutá hra o tvé zdraví
2014  88%Umíráme na objednávku?
2020  88%Očkování - hrozba nebo záchrana?
2018  78%Chcete peníze? Nechoďte do práce

Kniha Očkování - hrozba nebo záchrana? je v

Přečtených44x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených4x
Knihotéce26x
Chystám se číst23x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x