Ochránci draků

Ochránci draků https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/382134/bmid_ochranci-draku-0ac-382134.jpg 4 9 3

Ochránci draků série

1. díl

Stateční kluci sami proti bandě zločinců Divoký a překrásný ostrovní domov bratrů Flynna a Paddyho ukrývá neuvěřitelné tajemství: žijí tu draci! Jakmile to zjistí zlý a mocný Pitbul, pošle sem své muže, aby zabili draka a přivezli mu jeho tělo. Touží také po dračím vejci, aby mohl vystavovat draka ve své soukromé ZOO. Domov Flynna a Paddyho se má brzy obrátit vzhůru nohama. Budou jejich statečnost a dovednosti stačit na to, aby překazili Pitbulovi jeho dábelský plán?... celý text

Dobrodružné Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CPress
Originální název:

The Dragon Defenders , 2017


více info...

Přidat komentář

Braenn
08.01.2023 3 z 5

(SPOILER) Knížka mě trochu zklamala. Četla jsem ji dětem před spaním a docela se jim líbila, ale nekonalo se žádné nadšení, jako třeba u Hobita a Harryho Pottera. Nemá to totiž hloubku, záměrně se to vyhýbá emocím a pro hrdiny pracuje všechno, včetně telepaticky naladěných zvířat a blbosti všech okolo. A kdyby se to autor nesnažil nacpat do moderní doby, asi by to pomohlo. Co bylo ale nejhorší, bylo přeskakování mezi současností a minulostí, a v druhé půlce pak mezi dvěma dějovými linkami. Měla jsem v tom bordel i já. Je to takové... příjemné čtení s hezkými obrázky, které víc než fantasy příběh připomíná pohádku, ve které stačí na ty zlé udělat "bububu" a oni už se nikdy nevrátí, protože se přece poučili. Mám raději příběhy, kde se děti dozví, že za některé věci bohužel následuje i reakce. Aspoň trochu.
Nevím, prostě to bylo takové nic moc. Možná, že kdyby si to četli sami, pak by ta jednoduchost byla výhodou, ale fakt to není kniha, kterou by člověk otevřel podruhé.

lucie2371
01.09.2020 5 z 5

Milá, dobrodružná, oddechová kniha. I když už dávno nespadám do věkové kategorie, kniha se mi opravdu velmi líbila! Doporučuji všem, kteří mají rádi dobrodružství.


bez
15.01.2020 5 z 5

Kniha se synovi moc líbila, byla dobrodružná, přečtená za pár dnů.

Štítky knihy

draci pro chlapce

Autorovy knížky

James Russell
novozélandská
2018  84%Ochránci draků

Kniha Ochránci draků je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce5x
Chystám se číst9x
Chci si koupit9x