Ochránce / Tanec v přítmí / Opravdové zlo / Čarovná zahrada

Ochránce / Tanec v přítmí / Opravdové zlo / Čarovná zahrada https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94913/nejlepsi-svetove-cte.jpg 4 30 6

Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů oddychových žánrů od renomovaných amerických autorů. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými informacemi o jejich tvůrcích. 1) Robert Crais: Ochránce - Joe Pike toho moc nenamluví, ale když jde o život, dokáže se chladnokrevně vypořádat i s tou nejsložitější situací. Někdy se ale situace zkomplikuje natolik, že i on sám má co dělat, aby své pocity udržel na uzdě, například když dostane za úkol ochránit mladou a půvabnou dceru losangeleského milionáře, která se nešťastnou náhodou ocitla v nepravý čas na nepravém místě. 2) Julie Garwoodová: Tanec v přítmí - Jordan Buchananová je radostí bez sebe, že si bratr bere za ženu její nejlepší přítelkyni, dokud ji uprostřed svatebního veselí potrhlý profesor Horace McKenna neupozorní na odvěké nepřátelství mezi oběma rody. Jordan je odhodlaná dokázat, že se profesor mýlí, ale při pátrání v dávné minulosti jí kdosi až příliš současně usiluje o život. 3) Greg Iles: Opravdové zlo - Mohovitým klientům, kteří se chtějí vyhnout emocionálnímu vypětí a finančním ztrátám spojeným s vleklým rozvodem, nabítí jistý lousianský právník dokonalé řešení. Zařídí, aby jejich partner či partnerka zemřeli zdánlivě přirozenou smrtí. Jednou z obětí je i sestra agentky FBI Alex Moseové, která je odhodlaná dalším zločinům zabránit. 4) Sarah Addison Allenová: Čarovná zahrada - V severokarolínském Bascomu považují ženy z rodu Waverleyových za podivínky. Každá z nich má nějaké neobvyklé nadání, kterým se odlišuje od ostatních, a prazvláštní je i jejich dům se zahradou. Za vším, co se povídá jsou ale dvě úplně obyčejné sestry, které se perou se životem a nacházejí lásku na místech, kde by ji nikdy nečekaly.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány

Vydáno: , Reader's Digest Výběr (ČR)
Originální název:

The Watchman / Shadow Dance / True Evil / Garden Spells , 2007


více info...

Přidat komentář

pegasek
08.08.2022 5 z 5

Všechny 4 byli super ale nejvíc mě uchvátila čarovná zahrada.je to úplně něco jiného a kouzelného ,než jsem doposud cetla

inachisio
30.08.2020 4 z 5

Nedají se číst stále jen vážné knihy nebo knihy vyžadující naprostou soustředěnost. Proto jsem velice ráda, že se někdy můžu uchýlit k románu, u kterého si odpočinu a odreaguju. Tento výběr mi velice padl do noty.


princeznaaura
30.10.2018 4 z 5

Ochránce - 80% - Jak již název napovídá, jedná se o osobního strážce bohaté holky, která se ocitla v nepravý čas na nepravém místě a způsobila autonehodu. Několikrát se jí pokusili zabít, proto je najmut Pike, který však jen neodráží útoky a nestěhuje se z místa na místo, snaží se i po vlastní ose vypátrat, kdo za tím vězí. Pomáhají mu jeho dlouholetí kamarádi od policie. Nakonec se zjistí, kdo si jde za vlastním a pro peníze zradí. Na příběhu mě jen iritoval ten neskutečně přesný popis. Šla na záchod, vyčůrala se, oblékla se atd., proto za 80%, jinak příběh byl poutavý.
Tanec v přítmí-40%. Zpočátku se do příběhu ne a ne začíst, až po přečtení asi 3kapitol příběh dostává nějaký směr. Představitelka se díky zvědavosti a popichování od svých blízkých vydává do malého městečka, neboť by se tam měla setkat se svým dalekým příbuzným. Ten jí pověděl, že bádá o historii jejich rodu a že má zajímavé poznatky a dovolí jí okopírovat si jeho archiv. Příběh dostává nečekaný zvrat, kdy je onen podivín nalezen mrtev v jejím autě. Ale nechápu proč název Tanec v přítmí, dále nevím proč ten nečekaný přepis příběhu. Upoutalo mě, že se bude něco dít s minulostí těch rodů až do přítomnosti. Je tam třeba nějaká zmínka o pokladu, ale že do toho autor zaplete ještě nějakou další osobu, o které padla možná tak jedna věta. No bylo to zahrané dosti do autu.
Opravdove zlo 100%- tuto detektivku vrele doporucuju.je ctiva od zacatku do konce.Jen mi bylo lito tech zviratek,kteri jsou urceny k pokusum.Je hrozny, jakym pravem clovek rozhoduje o zivych tvorech.Co je lidstvo za tvory? Je az desivy z ceho si lidi neudelaji byznys. Smrt manzela na prani,jen abych se s ni/nim nemuseli rozvadet,protoze by trovalo moc dlouho,vzali by si moc penez,kvuli opatrovnictvi.Kam ten svet speje?
Čarovná zahrada-100% - téma: láska, napětí, soudržnost, rodina, um, zvlášnosti.

tygřík2
16.07.2018 4 z 5

Zkrácené verze románů, které mi byly darovány a jejichž autory jsem dosud neznala, používám jako navigaci pro plavbu v mně neznámých literárních vodách. Ochránce a Opravdové zlo za pět hvězd, Tanec v přítmí čtyři. Čarovná zahrada není můj šálek čaje, paní Garwood promine, nudila mne, nehodnotím.

lenyleny
08.05.2017 4 z 5

Tanec v Přítmí J.Garwood : Je to čtivá kniha, ale příběhem mne nějak moc nezaujala. Banální příběh okořeněn detektivní zápletkou.
Ochránce- R.Crais : Protože je to první kniha, kterou jsem od tohoto autora četla , nemám srovnání. Ale pro mne je to velice čtivé, má to spád a styl. I když to není typická detektivka , je to žánr který neomrzí. Takže mám zase autora , jehož knihy se mi budou velice dobře číst.
Opravdové zlo - G.Iles Při čtení této knihy mi běhal mráz po zádech už jen z pomyšlení, jak se dá věda a výzkum jednoduše zneužít. Je to velmi působivě až sugestivně napsané. Doporučuji přečíst.
Čarovná Zahrada- S.A. Allenová : Hezká oddechovka, nenadchne, ale ani neunaví.

sarekaslukova
10.07.2012 5 z 5

Super knížka. Sice se četla vážně pomalu a padoucha člověk poznal hned nazačátku,ale stejně jsem byla zvědavá jak to snim dopadne.

Štítky knihy

detektivní a krimi romány thrillery zkrácená verze americké romány

Část díla

Autoři knihy

Greg Iles
americká, 1960
Robert Crais
americká, 1953
Julie Garwood
americká, 1946 - 2023
Sarah Addison Allen
americká, 1971

Kniha Ochránce / Tanec v přítmí / Opravdové zlo / Čarovná zahrada je v

Právě čtených1x
Přečtených50x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce34x
Chystám se číst11x
Chci si koupit6x