Obraz lásky

Obraz lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76470/bmid_obraz-lasky-fg7-76470.jpg 4 31 4

Věčná sbírka série

< 100. díl >

Bantam Romance série

145. díl

Krásná Fedora se po smrti své matky ocitá v tíživé situaci. Její rodina nemá peníze na údržbu rozlehlého zámku, v němž žije – ve skutečnosti totiž nemá dost peněz ani na jídlo. Když její otec z podvýživy uléhá na lůžko, Fedořin bratr odjíždí hledat štěstí do Indie a nechává všechny problémy na dívčiných bedrech. Rodina sice vlastní rozsáhlou sbírku cenných obrazů, považuje ji však za nedotknutelné dědictví, a Fedořin otec je spíše rozhodnut zemřít hlady, než aby prodal jediný obraz. V tom okamžiku přichází nečekané pozvání do Hevershamského zámku, kde by se Fedora se svým otcem měli podílet na restauraci místní sbírky obrazů. Kromě uchvacujících maleb však zámek skrývá mnohá tajemství, děsivé nebezpečí – a také lásku.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

A Portrait of Love , 1981


více info...

Přidat komentář

Ála1968
24.04.2023 4 z 5

Tato kniha rozhodně patří mezi ty lepší od autorky .Bylo to romantické a mělo to děj.Nakonec i překvapivé rozuzlení.

MinaHawke
29.11.2015 5 z 5

Příběh byl příjemný, četl se mi dobře. Hlavní hrdinka Fedora byla roztomilá, jen vedle lady Sheelah vypadala jako "šedá myška" ve svých starých šatech. Ale nakonec hrabě Kimball poznal, že Fedora je tou ženou, kterou si vysnil.
Malinko mi příběh připomněl Jane Eyrovou, když se hrabě přiznal, že je ženatý a jeho žena je pomatená.
A souhlasím s uživatelkou NoelHudson, také bych lady Sheelah nenechala uniknout trestu, spáchat vraždu mohla, ale následky nenesla.


NoelHudson
02.07.2015 5 z 5

Líbilo se mi dokonce ještě víc než Holubice lásky, která byla první knihou, které jsem od této autorky četla, protože se zde tolik nepsalo o koních a hlavní hrdinové měli víc prostoru pro sebe, více spolu mluvili a také mi přišlo dílo romantičtější. Navíc miluju obrazy, takže přesně šálek mého čaje. Ovšem já osobně bych tu zlou lady rozhodně trestu nenechala uniknout, byla to potvora která si zasloužila oprátku... Rozhodně si přečtu všechny knihy autorky a že jich tedy je požehnaně... :)

Luccy78
13.06.2015 5 z 5

Moc hezký romantický příběh, dobře se četl. Ale kdyby byl o něco delší, vůbec bych se nezlobila :-)