Objev svůj talent

Objev svůj talent https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/385029/bmid_objev-svuj-talent-0NB-385029.jpeg 4 3 2

Víme, že není zrovna lehké si představit, jak vznikají různá umělecká díla, televizní seriály nebo filmy a komiksy. Proto jsme napsali tuhle knihu, abychom ti ukázali, že to můžeš zvládnout i ty. Pojď si s námi pohrát s různými postavami, místy, světy a příběhy a užij si při tom spoustu legrace! Jestli už tě někdy napadlo vytvořit vlastní animovaný nebo hraný film, komiks, televizní seriál nebo napsat knihu, asi víš, že je hrozně těžké začít, i když příběh, který chceš vyprávět, znáš do posledního puntíku. Pomocí vtipných návodů a zábavného obsahu, který si můžeš doplnit podle sebe, ti dvojice spisovatelů a umělců známá jako Bratři McLeodovi (držitelé ceny BAFTA) poskytne inspiraci jak nově a důmyslně pracovat se svými nápady a jak postupně vytvářet nové imaginární světy. S touto knihou dostaneš příležitost se překonat a donutit svou fantazii, aby to rozjela na plné obrátky!... celý text

Žánr:
Hobby

Vydáno: , Edika
více info...

Přidat komentář

kleozpatra
23.06.2021 5 z 5

Netradičně pojatá příručka pro ty, co koketujou s myšlenkou prezentovat se slovem či obrázkem, ale buď jsou plaší nebo líní nebo trpí nutkavou nejistotou, zda má jejich snažení nějaký smysl. Super podněty, které opravdu fungují a rozjíždí fantazii, jen škoda, že jsem knihu měla půjčenou a nemohla se rozpumprlíkovat na čisté stránky s úkoly.

Fantasmagorka
10.10.2019 4 z 5

Velmi nápaditá a zajímavá knížka. V tomto případě je spíše určena lidem, kteří by se chtěli věnovat tvorbě, ale nejsou schopni se vyjádřit či nemají dostatečnou představivost. Autoři se snaží i motivovat. Pro mě to úplně nebylo, protože nápadů mám spousty a není pro mě problém si je sesumírovat a dát na papír. Ale věřím, že některé z vás to může nakopnout nebo podpořit.


Štítky knihy

talent

Autorovy knížky

2018  87%Objev svůj talent

Kniha Objev svůj talent je v

Právě čtených1x
Přečtených3x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst9x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x