Objev své minulé životy

Objev své minulé životy https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140311/objev-sve-minule-zivoty-140311.jpg 4 8 2

Autor platí v Německu za nejspolehlivějšího průvodce minulými životy. Organizuje semináře po celém světě a vyrovnává se s návaly nespočetných klientů. Miliony televizních diváků sledovaly se zatajeným dechem přímé přenosy, v nichž Hardovi klienti popisovali události ze svých minulých vtělení. Zdaleka však nejde jen o senzační návraty do předminulosti, ale i o spolehlivou psychoterapii. Hardo své klienty uvádí do takzvaného alfa stavu, jenž připomíná lehkou hypnózu. Odtud klienti dohlédnou k událostem svých minulých inkarnací a za pomoci kvalifikovaného průvodce-terapeuta mohou nalézt také příčiny svých současných psychických i fyzických potíží. Vystopují například důvod zjevení aktuální neurodermitidy, dechových potíží, bolesti hlavy, zad, nohou či břicha. Již po samotném odhalení příčin zdravotní potíže často ustupují. V této knize autor velice přesně dokumentuje své odborné přístupy i pracovní výsledky. Seznamuje zájemce s metodologií vedení skupinových, ale i individuálních regresí a autoregresí. Zabývá se rovněž návraty do dětství a do fáze před narozením. Popisuje stavy související se smrtí a po smrti a také principy reinkarnace. Vysvětluje karmický zákon, objasňuje navozování a projevy šesti fází alfa stavu a možnosti přeprogramování nepříznivých životních situací. Činí to čtivě a věcně. ... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Dialog
Originální název:

Entdecke deine früheren Leben , 1997


více info...

Přidat komentář

bábuška
21.05.2018 3 z 5

Mohu doporučit těm, které zajímá co bylo před námi, nebo co bude po nás. Taky bych chtěla něco podobného zažít, ale to mi dopřáno asi nebude, ale po přečtení této útlé knížky cítím zklidnění, i když bych ráda věděla více.

PeM
25.07.2017

Takové nenásilné seznámení s tématem regrese - minulé životy....manuál, který jasně vysvětluje, jak na regresi, co se před, při a po děje....docela dost věcí je mi jasnějších a...vážně mě to láká čím dál víc.


Autorovy další knížky

Trutz Hardo
německá, 1939
2002  93%Aktuální reinkarnace
2012  75%Skrze prostor a čas
2011  73%Objev své minulé životy

Kniha Objev své minulé životy je v

Přečtených10x
Knihotéce7x
Chystám se číst9x
Chci si koupit5x