Jeho banán

Jeho banán https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464589/bmid_jeho-banan-dbv-464589.jpg 3 1634 439

Objekty touhy série

1. díl >

Můj nový šéf má rád pravidla. Jedno z nich si ale nikdo netroufne porušit... Nesmí se mu sahat na banán. Jako vážně. Tenhle chlápek je závislej na draslíku nebo co. Jasně, že jsem si na něj sáhla. Jestli to chcete rozebírat do detailu, ve skutečnosti jsem si ho i strčila do pusy. A co je ještě horší? Sežvýkala jsem ho… a polkla. Já vím. Pěkně zlobivá holka. A pak jsem ho uviděla. Možná byste tomu nevěřili, ale když se člověk dusí něčím banánem, neudělá to na jeho majitele zrovna ten nejlepší první dojem.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Kontrast
Originální název:

His Banana , 2018


více info...

Přidat komentář

kkouzlo
10.04.2024 3 z 5

I přesto, kolik chvály jsem na tuto série četla, jsem hodně dlouho odolávala a ve slabé chvíli jsem po knížce sáhla. Jeho banán mi přišel úsměvný, taková nenáročná jednohubka na přečtení, ke které se určitě vracet nebudu.

ctenarMarLnYI
08.04.2024 3 z 5

Jednoduchý příběh, hned je jasné jak to dopadne ale alpoň vtipné.


cotaholkacte
08.04.2024 1 z 5

(SPOILER) Pokaždé, když jsem míjela v knihkupectví knížky Penelope Bloom, všechny ty banány, třešničky a křovíčka, tak jsem si říkala, jaká to musí být blbost No a ono jo!

Bylo to dost hrozný. Když ponechám stranou klišé, jako neohrabaná a sexuálně nezkušená stážistka a namakaný, nadměrně vysoký sexy šéf, tak jejich dialogy mi pomalu ubíjely moje mozkové buňky, příběh téměř žádný a postavy naprosto nezajímavé. Bruce je kretén, který nám zhruba každých třicet stran připomene, že jakkoliv vysoká finanční částka jsou pro něj vlastně jenom drobné, ale i přes to se rozhodne Nataše za stáž neplatit, ačkoliv si z ní udělal osobního otroka. A celá knížka je vlastně takový učebnicový popis sexuálního obtěžování na pracovišti.

„Budete si přát, abyste se mého banánu nikdy nedotkla, vy stážistko. To Vám slibuju.“ – já si rozhodně přeju, abych se Jeho banánu nikdy nedotkla.

1*/5* a to jen proto, že to bylo místy tak absurdní až směšné a taky to má naštěstí jen 220 stran, takže to mučení netrvá tak dlouho.

IG: @cotaholkacte

LenkaStr
31.03.2024 2 z 5

Tisíckrát omleté téma šéf versus podřízená, ale aspoň to bylo vtipný. Teda tak zhruba do půlky. Jak to zvážnělo, už mě to tolik nebavilo. A bratr mě neskutečně iritoval, s ním bych vyběhla, že by mu byly futra malý.

Leído
25.03.2024 4 z 5

Jasně, kniha nepřináší nic nového. Stokrát ohrané téma plné klišé. Ale! Postavy sympatické a humor vtipný. Některé hlášky sedly jak prdel na hrnec. Myslím, že knížka si tak nízké hodnocení nezaslouží.

Skodinka89
11.03.2024 1 z 5

Velmi hodně laciná oddechovka. Ani nevím kolikrát se v celé knize objevilo slovo banán... Za mě jedna knížka stačila

Avinea
08.03.2024 2 z 5

Mám dojem, že autorku vedl k napsání knihy nápad pohrávat si v celém příběhu dvojsmyslně s pojmem banán. Jinak ten text o ničem moc víc není. Dějová linka kopíruje předtím již mnohokrát (a většinou lépe) zpracovaný motiv o bohatém chlápkovi a chudé nicméně ztřeštěné dívce, kteří v sobě najdou zalíbení, ač si to oba zpočátku nechtějí přiznat. Když si to přiznají, vypluje na povrch nějaké tajemství jednoho z nich, které slibně nastartovaný vztah utne a zbytek příběhu se ten či ta provinilý/á snaží obnovit ztracenou důvěru. V tomhle bodě jsem jako čtenářka autorce vděčná, že neprodlužovala usmiřování Nataši a Bruceho, když bylo stejně očividné, že k němu dojde. Celkově bylo ale chování postav nerealistické a zápletka unylá. Knihu bych doporučila těm, kdo si chtějí přečíst dvě barvitá líčení orálního sexu a jednoho vášnivého klasického. To je zřejmě gró této knihy.

misafibi
23.02.2024 1 z 5

Tuto knihu jsem dostala jako dárek v audioverzi. Byla to oddechovka na při cestě autem. Příběh příliš nereálný a některé scény až trapné. Jedna kniha stačila.

jana1874
17.02.2024 3 z 5

,,Ani nikdy jsem ho neviděla tak vážného, jako když mi popisoval, jak má správný banán vypadat. Alespoň 25 centimetrů. Pevný. Žádné otlačeniny. Nic nezralého. Dokonce mě přinutil spojit prsty na rukou, abych mohla poměřit délku a postarala se, že bude dost velký, ale zase ne moc. Spíš to připomínalo instrukce ke zneškodnění bomby ve sklepě mateřské školky."

#bingovyzva uspíšila mé seznámení s autorkou, jelikož téma na únor znělo "smíchem k lásce", a po přečtení anotace bylo jasné, že to bude tahle kniha splňovat

Byla to milá oddechovka plná dvojsmyslů přesně dělaná na páteční večer.

On milující svůj řád a pořádek, neměnný každodenní režim a ona nepořadná, nedochvilná, kapánek neohrabaná, dívka na kterou se lepí všechny možné katastrofy. Dívka, co chce dokázat i ostatním, že za něco stojí a proto přijme úkol, kdy má zjistit, zda šéf jedné společnosti něco neskrývá.

Iva095
09.01.2024 3 z 5

Nejsem moc velký fanoušek tohoto žánru ale jednou za čas proč ne.
Ještě přečtu druhý díl, ale pak už stačilo.

studentice
07.01.2024 2 z 5

Fajn oddech, když se člověk necítí nejlíp...

Nikusha
29.12.2023 3 z 5

Už jsem četla horší. Nebylo to nějak extra nudné ani tak moc trapné. Jasně, při představě, že by takhle třeba probíhal pohovor nebo nějaký rozhovor v práci, se mi chce smát, ale kdyby si člověk chtěl přečíst nějaký erotický román, aby to bylo realistické, tak by musel mít milion stran, aby na to šli pomalu :D Další si nepřečtu.

Lavina
08.12.2023 3 z 5

Taková příjemná oddechovka.Téma dost ohrané....ale na rychlé přečtení ok

miruska1
04.12.2023 4 z 5

Bavilo mě to. Jednoduchý, pohodový příběh, který krásně plynul.

Jane333
30.11.2023

Strašná kravina, to jsem tu ještě nenapsala o žádné knížce a že čtu všechno možný, už nic od téhle autorky číst nebudu.

Peetullka
06.11.2023 2 z 5

Nečekala jsem od této knihy vůbec nic. Ani jsem neměla v plánu ji číst. Dostala jsem tento titul ve formě e-knihy jako dárek.
Spousty klišé. Ale k odpolední kávě, když nechcete přemýšlet a jen vypnout , se to hodí.
Taková prostě novodobá harlekýnka.

kulibunda
01.11.2023

Tak toto fakt nešlo. čekala jsem lehkou oddechovku, žádné dílo, ale toto bylo děsné.

rilajaan
19.10.2023 2 z 5

Tohle opravdu nebylo pro mě.

Malíček
28.09.2023 2 z 5

Za mě bohužel velké zklamání, od knihy jsem čekala více nápaditosti, originality a zábavy. Místo toho jsem dostala humor, který byl až příliš nucený a naprosto otravné hlavní postavy. Do dalších dílů se pustím jen s myšlenkou, že nic tak laciného už jsem dlouho nečetla a určitě to nemůže být horší.

KnihomolkaOli
26.09.2023 2 z 5

Čekala jsem od toho přesně to, co jsem dostala. Příběh sice na můj vkus občas trochu nereálný, ale jako oddechovka příjemné a čtivé, takže dřív než vás kniha začne štvát tak skončí.