Rodina

Rodina https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515754/bmid_rodina-bS3-515754.jpg 5 6 1

Mistr se chová nějak divně. Tedy, on se chová divně neustále, jenže tentokrát je to ještě horší! Když pozvali Pop, aby vystoupila u příležitosti otevření obchodního domu, Mistr ji podpořil?! Tady se děje něco divného!

Žánr:
Literatura světová , Komiksy

Vydáno: , Crew
Originální název:

Kazoku , 2018


více info...

Přidat komentář

fvalek
22.07.2023 5 z 5

Konečně díl, ve kterém se neřeší jen to "nezákonné" postavení vigilantů, ale ukazuje se, že každý může v nějaké míře využívat schopnosti podle vlastní vůle. Zatím to tak nějak vypadalo, že kdo použije na veřejnosti svůj quirk, ten je automaticky zločinec. A je dobře, že to tak úplně nefunguje.

Koichi a Pop se chystají na koncert, což je možná trošku neakční a nudnější část, ale je opravdu fajn vidět i jejich civilnější část života a celkově život v tomhle světě, který není tak prudérní, jak se pro vigilanty zatím zdál. Dokonce se i setkávají s pravými hrdiny a docela to vypadá, že pouliční hrdinství se dostává na úroveň běžného a lidi je dost akceptují a berou. No ale co je na tomhle čísle hlavní je Knuckle, který odhaluje překvapivá příbuzenská pouta a snaží se dostat hlavní záporačku, která doteď nebyla natolik aktivní a možná je trošku brzké ji vyřídit hned, ale zase o to překvapivější to je. Navíc mám pocit, že u ní samotné to nekončí a bude tam pokračování s dalšími zlouny.

Začíná se to celé hezky rozjíždět, sice možná trošku drsné události na teprve čtvrtý díl, ale ostatně proč ne. Nemůže se to táhnout moc dlouho a těch záporáků bude opravdu hodně, takže není důvod někde otálet. Naopak musím tohle rychlejší tempo ocenit, protože čím víc jsem se do téhle série nemohl začíst, tím víc mě tenhle díl mile překvapil. :)

Štítky knihy

manga superhrdinské komiksy akční a dobrodružné komiksy

Autorovy další knížky

Hidejuki Furuhaši
japonská, 1971
2022  81%Já jsem tu
2022  91%Rozsudek
2023  86%Starší spolužačka
2023  90%Rodina
2023  83%Vzhůru do Naniwy!

Kniha Rodina je v

Přečtených7x
Knihotéce5x
Chystám se číst2x
Chci si koupit4x