O vlkovi bez vane

O vlkovi bez vane https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487294/o-vlkovi-bez-vanejSnB1B-nQY-.jpg 5 2 1

Príbeh knihy o vlkovi bez vane sa prenáša do doby postpubertálnej (vlk končí pubertu, oddeľuje sa od rodiny) do doby pred tým, ako hladoval vo vani a pokreslil všetky zvery lesa (kniha č. 1- "O vlkovi z vane").. Mladý vlk sa osamostatňuje, putuje svetom a hľadá si zázemie.. množstvo rizík, nástrah... nie, také hrôzostrašné to nebude.. hlavne sa dozviete, prečo tento lesný zver spí, kreslí a žije vo vani. No a aby tam bola štipka morálky (aj keby nemusela), vlk vystupuje ako superhrdina, ktorý sa snaží zachrániť neznámeho v núdzi. Napriek tomu, že to robí nezištne, bude odmenený. projekt bol riešený crowdfundingovou cestou cez Startlab.sk... celý text

Přidat komentář

haki34
01.01.2022 5 z 5

Vlkovina číslo jedna. Nutnosť k doplneniu súvislostí :) aspoň sa poučíte, kde hľadať takú vaňu...a tiež na čom sa spí v jaskyni najlepšie . Ilustrácie ťahajú príbeh, takže i malí poslucháči pochopia bez hlbšej analýzy textu. A môžu si opäť dovymýšľat a dokresliť svoje verzie vlkiády - priestoru je niekoľko strán.... A tiež spoločne s rodičmi debatovať o ďalších linkách vlkovho lesného dobrodružstva.
Pokiaľ máte radi prírodu, zaujímavú autorskú tvorbu, šmrncnutú aj niečím poučným (ale nenásilne ;)) tak vlka vrelo doporučujem !
a doporučujem sa celkovo pozrieť Radovanovej tvorbe na zúbok :)

Autorovy další knížky

Radovan Šenšel
slovenská, 1984
2020  100%O vlkovi z vane
2021  100%O vlkovi bez vane

Kniha O vlkovi bez vane je v

Přečtených2x