O svém životě si rozhodujeme sami

O svém životě si rozhodujeme sami https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/36661/o-svem-zivote-si-rozhodujeme-sami-36661.jpg 4 16 6

Kniha je zaměřená na osobní a duchovní rozvoj a je praktickou příručkou pro každého, kdo chce dát svůj život do pořádku. V knize naleznete informace o tom, jak život funguje a jaké zákony ho řídí, dozvíte se proč jste se narodili do tohoto světa a jak je třeba k životu přistupovat, chcete-li ho kvalitně žít, dozvíte se co všechno vás od ranného dětství ovlivnilo, ale také poznamenalo a jak se toho můžete zbavit, ale také zde naleznete postupy jak pracovat s vlastní myslí i psychikou bez pomoci odborníků, a mnohé další informace.... celý text

Přidat komentář

DreamerX9
02.09.2021 3 z 5

Hodně empatické ale také ezoterické. Je to spíš takový návod aneb připomínka toho, co by si člověk měl uvědomovat. Milé čtení ale nic převratného

Lumír23
19.07.2021 5 z 5

Absolvoval jsem webinář u Bartošových. Dobré. Ale o závit přes Holoubkovou - vysvětlím - všichni kolem mě se budou mít v pohodě, když budu v pohodě já. Tato kniha nejde do takového extrému, je lidská a srozumitelnější. Vysvětlivka 2. - Bartošovi - kompromis není žádné řešení, mé spokojené já, se stává já nespokojeným. Zde platí - oboustranný kompromis, kdy se strany shodnou na řešení (ústupku), který neomezuje ani jednoho víc, než by mu bylo milé. Já vnímám rozpor, tato kniha prostě nepodporuje sobectví... Doporučuji každému, potřebujeme tyto myšlenky, toto chování.


holubička
09.07.2017

Dobrý den. Na této databázi napsala paní Elyen k mé knize „O svém životě si rozhodujeme sami“, že mé psaní působí trochu poučně. Dále napsala, že čtenář v knize nenarazí na jedinou nadsázku, odlehčení či vtip. Dále píše, že vše je podáváno sice poctivým a podrobným, ale smrtelně vážným způsobem.

K tomu bych ráda podala krátké vysvětlení, protože na databázi jsem nikde jinde nenašla možnost se ke knize sama vyjádřit. Nikdy mě nezajímaly nesmysly ani povrchnosti, a tak je tomu dodnes. Dostala jsem do vínku vážnější povahu, abych se zabývala vážnými tématy života. Proto mnohá témata týkající se života a jeho smyslu i našeho poslání v něm neumím zlehčovat ani odlehčovat a vše, co píši, píši naprosto vážně. Kdybych cokoli zlehčovala, ztratilo by vše důležité svou váhu a mohlo by to vyznít jako něco, čím není třeba se hlouběji zabývat. Jenže tématy, jimiž se zabývám já, je třeba se vážně a poctivě zabývat. Proto podávám vše, o čem píši, vážně, aby bylo hned jasné, že zabývání se otázkami života a našeho působení v něm není žádný kabaret.

Paní Elyen by mohla být mou dcerou. Proto mohla vnímat mé texty jako poučování. Pěkný den všem.

shabby
02.07.2017 5 z 5

vlastním ji... je krásná, čtivá a poučná :)

Elyen
25.02.2017 3 z 5

Je vidět, že paní Holoubková o všech tématech dlouze přemýšlela a že všemu, co píše, opravdově věří. Zdůrazňuje, že kromě neztrácení víry a naděje je třeba být v životě proaktivní a mít život pevně ve svých rukou. Autorka se nebojí uvádět příklady (i neúspěchů a omylů) ze svého života. Na druhou stranu na základě své explicitně vyjmenované praxe příliš zdůrazňuje svoji kompetenci k psaní knih (stejně jako na svých webových stránkách zdůrazňuje svoji kompetenci k praktikování terapií, tvoření horoskopů a vedení přednášek) a její psaní působí trochu poučně. Čtenář navíc v knize nenarazí na jedinou nadsázku, odlehčení či vtip. Vše je podáváno sice poctivým a podrobným, ale smrtelně vážným způsobem.

KetrinZel
16.11.2014 5 z 5

Úžasná kniha s konkrétním návodem. Jen lenoch říká, že mu nic nepomůže. Je třeba trpělivě, krůček po krůčku, hledat sám sebe a být vůči sobě opravdový - nelhat si.

Autorovy další knížky

2010  88%O svém životě si rozhodujeme sami
2010  85%Kvalitní partnerské vztahy
2001  92%Na konci cesty nás čeká poznání
2011  0%Astrologická znamení
2007  100%Planety ve znameních

Kniha O svém životě si rozhodujeme sami je v

Právě čtených1x
Přečtených23x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce4x
Chystám se číst13x
Chci si koupit5x