O pejskovi a kočičce: Jak chytli rybu, co svět neviděl, a jak zachránili prasátko

O pejskovi a kočičce: Jak chytli rybu, co svět neviděl, a jak zachránili prasátko https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/251890/bmid_o-pejskovi-a-kocicce-jak-chytli-ryb-251890.jpg 4 9 2

Milé děti, v naší nové knížce se dočtete, jak jsme se nasmáli, když jsme šli spolu chytit rybu, co svět neviděl. A také se dočtete, jak jsme se vydali na houby a pomohli v lese zachránit poraněné prasátko. Budeme rádi, když Vás naše nové příběhy pobaví.

Přidat komentář

Magdalena852
06.03.2023 odpad!

Autorka se dopouští politováníhodné krádeže duševního vlastnictví Josefa Čapka, který je skutečným autorem krásného Povídání o pejskovi a kočičce. Jsem ohromena, s jakou nehoráznou drzostí někdo okopíruje nápad jak literární, tak výtvarný. Ilustrace jsou neumětelské, jsou to kříženci Čapka a Lady z produkce netalentované žákyně lidové školy umění. Paní, která se nevím proč nazývá spisovatelkou, si myslí, že když občas do textu vloží nějaké "tuze", bude to vypadat jako od Čapka. Nemá dostatek vlastní fantazie, tak je nucena vykrást nápady cizí. Dílo Josefa Čapka je od roku 2016 dílem volným, takže ho bohužel majetkové autorské právo již nechrání. Jinak bych na paní podala žalobu a nebyla bych sama. Jano Uhlířová styďte se. Jak si dovolujete parazitovat na legendě českého umění? Víte, že byl Josef Čapek za války za svou statečnost pět let vláčen koncentračními tábory a nakonec nacisty zavražděn? A vy teď bezostyšně vraždíte jeho půvabnou dětskou knížku svými trapnými a odpudivými napodobeninami. Co si myslíte, že by na vaše počínání asi řekl Josef Čapek?

Luigi1
31.08.2021 5 z 5

Zde pejsek s kočičkou chytili rybu a nastaly trable co s ní.Poraněné prasátko naopak vnoučata rozesmutnelo,ale nakonec všechno dobře dopadlo a vnoučata začala štěbetat a smát se.


Kniha O pejskovi a kočičce: Jak chytli rybu, co svět neviděl, a jak zachránili prasátko je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chci si koupit1x