O hodném méďovi

O hodném méďovi https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408294/bmid_o-hodnem-medovi-Eny-408294.jpg 5 7 5

Půvabný příběh o dobrém srdci a nezištné pomoci je výjimečný svým zpracováním – promlouvá k nám úplně beze slov. Křehkému poslání porozumí již ty nejmenší děti, které ještě neumí číst, a budete-li si tuto kouzelnou knížku užívat společně, je jen na vás, do jaký slov příběh odějete.

Literatura světová Pohádky Pro nejmenší
Vydáno: , CPress
Originální název:

Hank Finds an Egg


více info...

Přidat komentář

Luky110812
12.04.2024 5 z 5

Pěkná kniha pro děti, co se učí zacházet s knihou a zatím textu nerozumí. Jen medvídek má na zadečku za nás bambulku a nikoliv ocásek, tak teď si říkám je to chyba v označení medvěd a nebo přímo v té postavičce?? Ono taková drobnost může některé děti vážně zmást a autisté mají rádi přesnost než něco zavádějícího.

Plague
09.07.2023 5 z 5

Moc hezká knížečka. Krásné zpracování. Obrázky jsou roztomilé a perfektně podtrhují celou "atmosféru vyprávění" (za mě - nejsou přehnaně infantilní a debilně moderní, jak bývá poslední dobou časté). Ta hravost s kontrasty je na jedničku. Provětráte vlastní představivost a hlavně bezprostřednost (kdyby vám chyběla, řekněte prtěti, to má stopro na rozdávání). První vyprávění je NEJ! Ani ne tak pro prcka, ale pro nás (sobecké, já vím). Jde o to, že nevíte kam příběh směřuje a najednou před sebou máte sadu obrázků kteté se dají vyložit tak či onak .. no jo, jenže jak to udělat aby to bylo správně. Zajímavé pozorovat, jak se nám najednou rozjedou myšlenky na plný obrátky. VŠECHNO JE SPRÁVĚ! to poznáte na dítěti, to tohle vůbec neřeší. Jen my "rozumní" dospělí! My bychom přece měli znát na všechno odpověď, ne?
Příběh je takový, jaký si ho uděláte. My máme 1,5 roku, takže je to zatím na nás na rodičích..... ALE těším se, až budeme ten příběh tvořit společně.

Doporučuji.


MahtielSolas
21.03.2022

Krásná knížka. Jen nechápu, kde se v překladu vzal méďa. Nám to doma nikomu jako medvěd nepřijde.

ellis3
19.06.2019 5 z 5

Naprosto dokonalé, uchvátí i dospělé. Doporučuji pro krásné chvilky s malými dětmi. A po stresujícím dni nás odrostlých je tato knížka milé pohlazení pro duši.

colada1
26.04.2019

Moc krásná a jemná knížka beze slov. Doporučuji tak pro dvou až tříleté děti.

Autorovy knížky

2019  100%O hodném méďovi

Kniha O hodném méďovi je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x