Numerologie a karma - Karmická kabalistika

Numerologie a karma - Karmická kabalistika https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48704/numerologie-a-karma-karmicka-kabalistika-48704.jpg 4 4 2

Co ovlivňuje náš život. Co nám pomáhá k růstu. Jaké motivy nás vedou. Jaké máme poslání v tomto životě.

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Fontána (Dobra & Fontána)
Originální název:

Namen - das ausgesproche Geheimnis


více info...

Přidat komentář

K4t13
08.03.2024 3 z 5

Zpracování velmi zdařilé. Začátečníkovi zabere cca 2-3 týdny samostudia.
Mínus vidím v tom, že překlad dělal člověk, který k tomuto tématu evidentně nemá žádný vztah - působí mnohdy krkolomě a opravdu tak, že byl dělán pro syrový výdělek. I já při svých naprosto minimálních znalostech němčiny jsem byla schopná identifikovat špatný překlad a opravit jej. Nechápu, jak toto prošlo do tisku.
Čtenář musí být velmi pozorný, neboť se v knize vyskytují chyby - typicky některé vlastnosti jsou přiřazeny jiným číslům a je vidět, že se jedná o chybu odkliku v textovém souboru - asi nepozornost.
Této knize by celkově více, než prospělo nové vydání - od jiného překladatele a s větším důrazem na kontrolu odkliků v textovém souboru či kvalitní korekturou.

Jíťa
09.11.2010 4 z 5

Jedna z nejlépe strukturovaných a nejpřínosnějších knih o numerologii. Jasné informace, jasné definice, jasně popsané postupy numerologických výpočtů. Splňuje žánrové předpoklady, což je sice očekávaný požadavek, ne vždy však věrně dodržený: Bohužel dnes najdete o numerologii takové bláboly, které oboru hodně ubližují. I v této publikaci se při bližším zkoumání najdou nedostatky, mám však pocit, že pochází ze špatného překladu či nedostatečné revize textu. Kdo ví.


Autorovy další knížky

Angelika Hoefler
německá, 1948
2005  70%Numerologie a karma - Karmická kabalistika
2002  100%Karma životní šance - Karmický průvodce
2007  80%Zkoumání karmy a reinkarnace pomocí kyvadla
1999  100%Jméno-vyslovené tajemství

Kniha Numerologie a karma - Karmická kabalistika je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x
Chci si koupit5x