Nultá hodina

Nultá hodina https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/376957/mid_nulta-hodina-s4n-376957.jpg 4 25 3

Resident Evil série

< 7. díl

Tým Bravo jednotky S.T.A.R.S. je poslán vyšetřit sérii bestiálních vražd, k nimž došlo v Raccoon City. Cestou na místo činu se však helikoptéra s týmem zřítí. Pád všichni přežijí a na cestě k záchraně narazí na havarovaný vojenský džíp. V něm najdou zohavené mrtvoly – a tím jejich noční můra právě začíná. Tým Bravo brzy zjistí, jaké zlo se rozrůstá všude okolo a Rebecca Chambersová, nováček v týmu, začne uvažovat, do čeho se to vlastně namočila…... celý text

Literatura světová Horory Sci-fi
Vydáno: ekniha , Fantom Print
Originální název:

Zero Hour , 2004


více info...

Přidat komentář

DarthSoren
12.07.2020 5 z 5

Závěr a zároveň i počátek knižní série Resident Evil od Perryové nebyl vůbec špatný. Rebecca je ultimátní "waifu" a Billy ji skvěle doplňoval. Nultá hodina možná nebyla až tak příběhově senzační jako Město mrtvých nebo Nemesis, ale pořád se jedná o skvělé čtení, pokud jste fanouškem RE frenčízy. Ze všech dílů, kde se jako hlavní charakter objevila Rebecca, je Nultá hodina zřejmě tím nejlepším. Dávám 5* a děkuji S. D. Perry za skvělý zážitek při čtení knižní série Resident Evil.

Terva
07.05.2018 4 z 5

Před událostmi v sídle.
Před katastrofou.
Zrodilo se zlo.



Události tohoto příběhu nás zavedou na počátek. Nultá hodina, kdy bylo sídlo ještě celé a Spencer ještě neudělal, to co už udělal v páté knize.
Sedmý příběh je stejný, jako ostatní. Nečekejte od toho něco extra. Prostě jen další skupina lidí, kterou potká katastrofa a někteří přeživší jedinci se snaží zachránit holé životy.
Zde je to Rebecca a Billy. Ona je ze S.T.A.R.S. A on uprchlý zločinec. Oba se projedou vlakem a skončí ve vedlejší budově hlavního sídla v Raccoon city.

Malá ochutnávka:
Měli bychom se rozdělit. Patnáct minut o samotě, nic velkého. Co by se mohlo stát za patnáct minut? O samotě. V tmavém, tmavém lese.......

Jediné, co mě překvapilo byl protivník v podobě pijavic. Tohle monstrum se velmi povedlo a šel z něho strach. Bohužel se mi zdá že spisovatelka se toho sama nějak zalekla a svoji stvůru nenapsala dokonale, ale jen ledabyle. V herní sérii (PlayStation3) byla velmi nebezpečná a strašidelná. Tady byla taková méně nebezpečná, i když dokázala napáchat hodně škod.

Citát: Možná nadešel čas vypadnout z Raccoonu.

Další lehce průměrný příběh o Umbrelle a jejích monstrech. Nikoho ten příběh neurazí, ale sám příběh se vám ztratí mezi těmi ostatními přečtenými.

Jo, je teď ze mě zombie.


len85hor
27.03.2018 5 z 5

opět vynikající kniha, tahle série je pro mne srdcová záležitost a tyto knihy prostě žeru, přečteno za jediné odpoledne, prostě super, miluju Resident Evil :-*