Nový Prostor. 20 let spolu

Nový Prostor. 20 let spolu https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421169/bmid_novy-prostor-20-let-spolu-OE7-421169.jpg 5 5 2

Výpravná kniha mapující 20 let historie Nového Prostoru. Jeho prodejců, tvůrců, čtenářů a podporovatelů. Časopis Nový Prostor je v Česku unikátní street paper, jehož pouličním prodejem získávají obživu lidé, kteří se ocitli na ulici často ve velmi těžké životní situaci. Pobočky časopisu s výdejními místy a zázemím pro prodejce fungují v Praze, Brně a dalších větších městech v Čechách i na Moravě a kromě časopisu své prodejce podporují mnoha aktivitami, aby jim pomohli začlenit se zpět do společnosti. Letos časopis Nový Prostor slaví 20 let, za kterých pomohl více než 5 200 lidem v nouzi.... celý text

Shindo
Shindo
27.03.2020 5 z 5

NP mám rád. Nejde len o obyčajný časopis, ktorý si kúpite niekde v stánku a vyhodíte, NP má omnoho hlbší zmysel. Vždy, keď môžem, "svojich" predajcov podporím.
Aj preto som si kúpil knihu a bol som príjemne prekvapený. Ako už názov napovedá, kniha mapuje 20 rokov NP - a že to niekedy boli roky drsné. Bolo zaujímavé sledovať, čo všetko vlastne NP tvorí a tvorilo; ľudí, ktorí ho v priebehu rokov vytvárali a tvarovali až dospel do svojej dnešnej podoby.
Pocit, že ste kúpou knihy možno prispeli svojmu predajcovi na pár dní nocľahu je "len" pridaná hodnota.

juleska
juleska
25.09.2019 5 z 5

Jsem řekla bych fanynka NP, kupuji ho (a čtu) od prvního čísla (ještě pod názvem Patron). Takže kniha mě nemohla minout.