Nové začátky

Nové začátky https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/39376/nove-zacatky-39376.jpg 4 21 5

Sladké magnolie série

1. díl >

Série Sladké magnolie - 1. díl. Rozvodem všechno končí, nebo začíná? První příběh Sladkých magnolií… Víte, kdo jsou to Sladké magnolie? Tři kamarádky z malého města Serenity, kolem nichž to pořádně jiskří. Dana Sue provozuje vyhlášenou restauraci, Helen je žádaná právnička a Maddie se právě rozvádí se svým mužem, který neměl lepší nápad, než si najít milenku a odkráčet od rodiny. Místní trenér baseballu, bývalá ligová hvězda Cal Maddox, se snaží Maddie pomoci s jejím pubertálním synem, ale situaci jim trochu zkomplikuje láska. Maloměsto přetřásá skandál „nemorální ženy“ a Calovi hrozí dokonce vyhazov. Jak to všechno dopadne? Přece tak, jak má. A pokud budete zvědaví i na další osudy hrdinů, počkejte si na jejich nové příběhy… ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Stealing Home , 2007


více info...

Přidat komentář

Nelasp
15.08.2023 4 z 5

Knihu jsem přečetla na základě shlédnutí Netflix seriálu, který se mi líbil jako taková oddychovka a mám dost ráda prostředí maloměsta. Kniha se četla dobře a rychle i v originále. Je to takové ryze ženské čtení, ale to mi nijak zvlášť nevadilo, byly tam krásně vykreslené vztahy a přátelství mezi ženami a upřímně, kdo by takovou skvadru kamarádek jako jsou sladké magnólie nechtěl. Zkusím i další díl. Seriál se místy dost liší od knihy- v dobrém i špatném.

Skalara
13.01.2019 5 z 5

Mě se to líbilo, tím že věřím tomu, jak popisuje kniha chování na maloměstě. Příběh byl zajímavý a vtáhl mě do děje.


modranka
21.05.2018 3 z 5

Najlepší komentár k tejto časti série, je použiť slová jednej z hlavných hrdiniek, ktorý objasňuje námet príbehu.
SPOILER - úryvok:
Ujasněme si to. Když si já tu a tam chvilku popovídám s mužem, který je o deset let mladší, jsem blázen a dělám dětem hanbu. Když tys přivedl o šestnáct let mladší ženu do jiného stavu, aniž bys předtím alespoň požádal o rozvod, jsi co? Nějaký ideál rozumu a cti?

jankaander
18.07.2017 5 z 5

Pro mě bezva čtení

Marika Vanova
25.09.2012 4 z 5

Pro mě byla tato kniha změna, neboť teď spíše čtu detektivky a historické romány. Celkem se to dobře četlo, někdy přeslazené, ale když už jsem to začala, tak si 2. a 3. díl ráda přečtu. V každé knize je vypíchnut život jedné ze tří kamarádek a tak jsem zvědavá, jak autorka naložila s těmi dvěmi zbývajícími ženami.